facebook

Лише 2 кабачки й томати із сиром — і свято на столі: індійську просту страву готую у духовці за 30 хвилин

У спекотні літні дні хочеться приготувати просту та легку страву. Цей рецепт індійської кухні дозволить вам насолодитися свіжими літніми овочами у новому форматі.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом індійської страви з кабачків, томатів і сиру, яку можна приготувати всього за 30 хвилин. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто любить експериментувати на кухні й цінує швидкі, але смачні рішення.

Інгредієнти

  • 2 кабачки
  • 5 яєць
  • 2 столові ложки сметани
  • 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
  • 80 г борошна
  • 100 г сиру
  • 2 помідори
  • 1 зубчик часнику
  • Рослинна олія
  • Сіль, чорний перець, паприка, сушений базилік, петрушка.

Приготування

Індійська страва з кабачків з томатами та сиром

Молоді кабачки добре промийте й обсушіть. По шкірці виделкою зробіть борозенки для оригінального вигляду, а потім наріжте кожен кабачок вздовж навпіл та поперек на часточки завдовшки 7-8 см, після чого надріжте на кілька частин, але не до кінця, щоб вийшли своєрідні “кишеньки”. Це дозволить вставити в розрізи інші інгредієнти. З боку, що без шкірки, посоліть та поперчіть.

У мисці збийте 4 яйця з сіллю та перцем до однорідного стану. Покладіть сметану та крохмаль, а у пласку тарілку просійте борошно. Тепер обваляйте кабачкові часточки спочатку у борошні, а потім занурюйте у яєчну суміш та викладайте на деко, застелене промасленим пергаментом.

Відправте його у розігріту до 180° духовку на 20 хвилин, а самі у цей час наріжте тонкими скибочками томати й сир. Коли час сплине, у кожен розріз запечених кабачків вставляйте по черзі часточки томатів і сиру, чергуючи їх.

Далі полийте їх такою яєчною сумішшю: 1 яйце збийте з олією, спеціями, сушеними травами та вичавленим часником. Запікайте протягом 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться і підрум’яниться.

Подавайте цю страву гарячою, прикрасивши свіжою зеленню. Вона стане чудовим доповненням до основних страв або легкою вечерею для всієї родини.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.