Беру будь-які “втомлені” ягоди і готую швидкий пиріг до чаю. Все змішала за 10 хвилин і в духовку!

Ідеальний варіант аби "пристроїти" ягоди, цей варіант випічки є дуже швидким, смачним, корисним та має незабутній соковитий смак. Спробуйте приготувати пиріг у такому варіанті – не відірветесь.

Смачний та дуже корисний варіант випічки з ягодами. Через відключення світла маємо проблеми та багато продуктів у холодильнику не витримують спеку. Аби не викидати ягоди, пропонуємо вам простий рецепт пирога, в який ви закохаєтесь.

Інгредієнти:

  • 2 шт яйця
  • 240 г борошна
  • 150-200 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 7 г розпушувача
  • 1/3 ч.л. солі
  • 8 ст.л. молока
  • 8 ст.л. рослинної олії
  • 300 г будь-яких ягід

Спосіб приготування:

Беремо велику місткість та розбиваємо в неї 2 яйця, додаємо 170 грамів цукру (в залежності від смаку ягід, якщо кислі, то краще додати цукру ще, якщо солодкі фрукти, то можна не додавати ще цукру. Також дивіться за своїми смаками, як більше ви любите – більш солодке або менш солодке).

У рецепті ми маємо смородину, яка має трохи кислинку, тому додаємо цукру трошки більше.

Також до місткості додаємо 1 пакетик ванільного цукру – 10 грамів та 1/3 чайної ложки солі. Тепер все потрібно ретельно перемішати вінчиком до однорідності.

Далі додаємо 8 столових ложок молока та 8 столових ложок рослинної олії – все знову перемішуємо вінчиком. Далі висипаємо 240 грамів борошна та 7 грамів розпушувача – столова ложка з гіркою. І все знову перемішуємо до однорідності.

На форму не забуваємо покласти викласти пергамент та змастити його шматочком вершкового масла. За рецептом маємо форму 20 см діаметром.

Додаємо до ягід 1 столову ложку борошна та все перемішуємо силіконовою лопаткою і потім обережно перекладаємо в тісто – перемішуємо.

Далі все викладаємо в форму для запікання. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів на хвилин 30-40. Якщо ви використовували заморожені ягоди, то випікайте спокійно 50 хвилин.

Дістаємо наш пиріг з формочки, даємо йому охолонути та насолоджуємось неперевершеним смаком та ідеальним десертом до чаю, який сподобається всій вашій родині.

Рецепт приготування пирога з ягодами: швидкий десерт до чаю. Фото: YouTube-канал Alina FooDee
Рецепт приготування пирога з ягодами: швидкий десерт до чаю. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.