facebook

Не встигаю подавати на стіл: чи то намазка, чи то паштет. За основу беру консервовані сардини і роблю шедевр

Намазка з сардини – це смачний та простий варіант для бутербродів або закусок. Завдяки цьому рецепту ви зможете приготувати страву, яка сподобається всім членам вашої родини.

Бутерброди – це не лише швидка закуска, але й чудова можливість для експериментів з різноманітними начинками. Однією з таких начинок є намазка на основі консервованої сардини, яка вирізняється своїм незвичайним смаком та легкістю приготування. Ця стаття пропонує вам унікальний рецепт намазки з сардини, який точно здивує вас і ваших близьких.

Рецепт бутербродів з намазкою із консервованих сардин
Рецепт бутербродів з намазкою із консервованих сардин

Інгредієнти:

  • 2 банки сардин у маслі
  • 3 відварені яйця
  • 1 картоплина
  • 1 жирний плавлений сирок
  • 2 ст.л. майонезу
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Кріп та петрушка

Приготування:

Відваріть яйця до твердого стану, дайте їм охолонути, а потім очистіть від шкаралупи. Відваріть картоплину до м’якості, потім очистіть її. Відкрийте консерви сардин, злийте зайве масло. Розімніть сардини виделкою до однорідної маси. Якщо в рибі є кісточки, їх можна легко видалити.

Натріть відварені яйця та картоплину на дрібній тертці. Натріть плавлений сирок. Якщо сирок дуже м’який, можна покласти його на кілька хвилин у морозильник, щоб легше було натирати. Додайте натерті яйця, картоплину та сирок до розім’ятих сардин.

Намазка на хліб та просто на закуску з консервованої сардини та яєць
Намазка на хліб та просто на закуску з консервованої сардини та яєць

Додайте до суміші 2 столові ложки майонезу, добре перемішайте. Приправте сіллю та чорним меленим перцем за смаком. Змішайте до однорідної консистенції. Дрібно наріжте кріп та петрушку. Додайте зелень до намазки та знову ретельно перемішайте.

Поставте готову намазку в холодильник на 20-30 хвилин, щоб вона настоялася та охолола. Це дозволить всім інгредієнтам краще поєднатися, а смаку стати більш насиченим. Готову намазку можна подавати на скибочках свіжого хліба або багету, доповнивши їх скибочками огірка, помідора або листям салату.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.