Корисно, швидко, смачно – вечеря від холостяка за 15 хвилин: 3 основних інгредієнти, один з яких – макарони

Не хочете сильно напружуватись під час готування вечері? Є варіант простого рецепта, який ви зможете повторити всього за 15 хвилин, нам знадобиться 3 інгредієнти.

Не потрібно більше ламати голову – що приготувати увечері. Просто спробуйте цей нереальний рецепт і ви закохаєтесь – все робиться дуже швидко.

Інгредієнти:

  • 150-200 г консервованого тунця
  • 1 шт цибулі
  • 250 мл вершків
  • 250 г макаронів
  • 1 шт лаврового лита
  • За смаком сіль, перець, інші спеції
  • Невеликий пучок петрушки за бажанням

Спосіб приготування:

Нарізаємо 1 цибулю на дрібні кубики, за бажанням можна додати 2 зубчики часнику і теж мілко нарізати. Дрібно нарізаємо невеликий пучок петрушки або будь-якої іншої зелені, яку ви любите.

Консервований тунець нам потрібно позбавити зайвого жиру та рідини. Це можна зробити за допомогою місткості та дуршлаку.

Поєднуємо цю рідину з тунця з краплями рослинної олії – наливаємо на розігріту пательню та смажимо на цьому цибулю – на середньому вогні до золотистості.

У каструлі паралельно варимо макарони – скільки займе по часу, залежить від того, який сорт ви маєте – варимо згідно інструкції та не забуваємо посолити за смаком. Макарони кидаємо вже у киплячу воду.

Коли цибулю стала рум’яною, додаємо до неї часник – смажимо разом. Через декілька хвилин додаємо до пательні тунець, перемішуємо і все смажимо разом.

Додаємо половину петрушки до тунця та все перемішуємо. Наливаємо туди стакан вершків – 250 мл і все знову перемішуємо, додаємо 1 лавровий лист, чорний перець та інші спеції, які полюбляєте. Потім варимо все 4-5 хвилин.

Коли макарони будуть готові – пересипаємо їх до пательні у наш вершковий соус. І потім все перемішуємо.

Якщо у вас вийшла надто густа паста, ви можете додати води, в якій варили макарони, аби соус став більш рідким.

Зверху посипаємо другою частиною петрушки, яка в нас залишилась.

Ми отримали нереально смачну страву, яку можна вже одразу куштувати – вона не потребує додаткового готування м’яса до гарніру – все одразу є у нашій вершково-рибній пасті. Готуйте – нехай смакує!

Рецепт на вечерю: макарони з тунцем у вершковому соусі
Рецепт на вечерю: макарони з тунцем у вершковому соусі. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.