facebook

Розкішний рецепт на святковий стіл! Нічого варити не треба: смачний і соковитий салат з крабовими паличками

Цей салат з крабовими паличками виходить в рази смачнішим за традиційний "Крабов'є" з кукурудзою і яйцями. При цьому готується він набагато швидше і простіше.

Салат з крабовими паличками став таким же популярним у наших краях, як традиційні “Олів’є” та “Шуба”. Та для багатьох цей салат вже давно приївся. Хочеться чогось більш нового та оригінального.

Пропонуємо до вашої уваги новий рецепт салату з крабовими паличками, який нікого не залишить байдужим. Салат виходить соковитим, смачним і злегка пікантним. Такий салат дуже просто готується, адж для нього не потрібно завчасно готувати інгредієнти.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 500 г;
  • помідори – 3 шт;
  • твердий сир – 100 г;
  • часник – 3 зуб.;
  • петрушка;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для того, щоб салат вийшов смачним, важливо обирати крабові палички гарної якості, адже вони безпосередньо впливають на смак страви.

Крабові палички натираємо на крупній тертці і перекладаємо у салатник. Туди ж відправляємо натертий на крупній тертці твердий сир.

Помідори ріжемо соломкою і додаємо до інших інгредієнтів. Петрушку дрібно кришимо і додаємо в салат.

Рецепт швидкого і смачного салату з крабовими паличками та помідорами
Рецепт швидкого і смачного салату з крабовими паличками та помідорами

Далі до салату треба вичавити часник. Кількість часнику ви можете регулювати за власним смаком, або взагалі його не брати.

Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Використовуйте домашній майонез, або магазинний з жирністю не менше 67 %. Так салат буде найсмачнішим. Та якщо ви хочете зробити страву більш легкою, використовуйте суміш майонезу та сметани у співвідношенні 1:1.

Салат ретельно перемішуємо і відразу подаємо до столу.

Ніжний, соковитий та злегка пікантний – саме таким виходить салат за цим рецептом.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.