“Хрумкі як в ресторані”: смачнюща курочка в духовці, яка ідеально йде на вечерю. Смакота – мої у захваті!

Обожнюєте курку з ресторанів фаст-фуду, наприклад KFC? А чи пробували ви приготувати вдома таку саму смакоту? Якщо ні, або якщо невдало вийшло – спробуйте цей ідеальний рецепт.

Хрустка курятина у паніровці, яка зможе замінити вам ресторанну їжу – спробуйте приготувати цю нереальну смакоту!

Інгредієнти:

  • 600 г курячої грудки
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • Спеції: сушений часник, паприка за смаком
  • 2 шт яйця
  • 4 ст.л. молока
  • 4-5 ст.л. борошна з гіркою
  • 1 ч.л. цукру
  • 150 г кукурудзяних пластівців
  • Паприка

Спосіб приготування:

Беремо два курячих філе, які приблизно важать 600 грамів, нарізаємо їх на кругленькі ломтики.

Солимо все за смаком і потім додаємо чорний молотий перець. Також, ви можете додати будь-які спеції для курятини, які полюбляєте. За рецептом додаємо сушений часник. Курочку перегортаємо та все робимо по колу на іншу її сторону.

Відкладаємо курятину та готуємо кляр – нам потрібно два яйця розбити у велику місткість, додаємо до них 4 столових ложки молока, перемішуємо все ретельно виделкою. Потім додаємо борошно – 4 столових ложок з гіркою – перемішуємо.

Солимо наш кляр, перемішуємо. Додаємо ще 1 чайну ложку цукру – перемішуємо. 120 грамів кукурудзяних пластівців без цукру пересипаємо у велику місткість. Трохи дрібнимо руками пластівці, аби вони стали великою крихтою, підсолюємо їх, додаємо сушений часник та паприку. Все ретельно перемішуємо.

Беремо курочку на виделку, змащуємо її у рідкому клярі, а потім перекладаємо у паніровачні пластівці.

Готову курятину викладаємо на противень, на дні якого лежить пергамент. Тепер нам потрібно розтоплене вершкове масло, яким ми зверху трошечки змащуємо нашу курятину.

Випікаємо у духовці протягом 15-18 хвилин при температурі 220 градусів.

Наша курочка до вечері готова – соковита, ніжна та хрумка. Нереальний смак та аромат, який не можливо передати словами, це потрібно лише куштувати.

Можете подавати разом із будь-яким соусом – кетчуп, майонез, сирний або будь-який інший, який ви полюбляєте. Пробуйте готувати цю смакоту, не зможете відірватись від цього!

Рецепт хрумкої курки, запеченої у духовці з секретами шеф-кухарів
Рецепт хрумкої курки, запеченої у духовці з секретами шеф-кухарів. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.