Готувати дуже просто – доведено Златою Огнєвіч: 38-річна співачка запропонувала спробувати паштет із грибів

Злата Огнєвіч усе частіше тримає у руках не мікрофон, а сковорідку. Цього разу зірка вирішила поділитися з фанами рецептом вишуканого паштету з грибів. Розклала по поличках, що і як.

Свій черговий кулінарний шедевр, який виклала в Інстаграмі, Злата Огнєвіч назвала пате з грибів. Іншими словами це паштет, який можна намастити на хлібчик та перекусити. У свої 38 років артистка хоч і не була заміжня, але живе сама, тож готувати навчилася, анонсувавши:

“Грибне пате. Це чудова закуска або основна страва для вегетаріанців і любителів грибів”.

Співачка-кулінарка відзначила, що цю страву можна подавати не лише на тостах, але й використовувати як начинку для рулетів. Злата певна, що цей простенький наїдок сподобається всім без виключення.

Вам знадобиться:

  • 300 г грибів;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 1 варене яйце;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка меленого перцю;
  • 1 дрібка паприки;
  • 1 дрібка чебрецю;
  • 1 лавровий лист.
Злата Огнєвіч показала, як готувати грибний паштет

Гриби для страви можете брати будь-які – хоч печериці, хоч шампіньйони, хоч білі. Злата радить спочатку обчистити та покришити дрібненько цибулину. Звісно, зірці довелося трішки поплакати від фітонциду.

Злата Огнєвіч показала, як готувати грибний паштет

Далі слід розігріти пательню з олією. Додати цибулю. Трішки обсмажити. Після цього відправити туди ж натерту на тертушці морквину. У Злати були печериці. Вона їх промила, просушила, нарізала на четвертинки й теж поклала на сковорідку.

Злата Огнєвіч показала, як готувати грибний паштет

Песик Огнєвіч також був присутній на кухні й підтримував хазяйку у всіх її кулінарних починаннях. Хоча навряд чи куштував Златин грибний паштет, бо не собаче діло харчуватися подібними продуктами.

У готові гриби наша майстриня-кулінарка додала сіль та спеції. Далі переклала масу в блендер, додавши ще й варене яйце, порізане на шматочки. Все це перебила. Справу зроблено! Можна частуватися, намащуючи на хлібець чи крекери.

Популярне

Схожі статті

Всього 2 інгредієнти й на столі купа ніжної й гарної смакоти: такого десерту у кондитерській не знайдеш

Якщо хочеться чогось незвичного й солоденького, скористайтеся цим рецептом. Потрібен лише кисломолочний сир та кілька пакетиків желе. Решта – справа вправних рук господині.

Спочатку подружилися, а потім полюбилися: чуттєва історія кохання Діми Монатіка з Іришею, яка стала дружиною

Діма Монатік та Ірина Демічева родом з одного міста Луцька. Але познайомилися лише тоді, коли приїхали до Києва. Спочатку стали хорошими друзями, а вже потім дружба переросла у кохання.

Беру 1 склянку олії та 2 яйця і замішую тісто на вертути: з карамельними яблучками виходять нереально смачні

Такі вертути з карамельними яблуками дуже поширені в Одесі. Тепер ми всі можемо насолодитися хрумким смаком листкового тіста з карамельними яблучками, запеченими у духовці.