Готуємо за 5 секунд: ці геніальні бутерброди із трьох продуктів я готую щодня вже 10 років

Елементарний рецепт бутербродів, які готую вже довгі роки, моя родина їх просто обожнює. Ідеальний варіант на кожен день, сніданок або вечерю, так й для святкового стола.

Всього пару інгредієнтів і у вас на столі справжня закуска за декілька хвилин, нереальна смакота, яку має приготувати кожен, мої – просто обожнюють ці бутерброди.

Інгредієнти:

  • 3 шт маринованих огірків
  • 4 шт яєць
  • 3 шт плавленого сирка
  • 3 ст.л. майонезу
  • За смаком сіль, спеції
  • Хліб – краще всього багет
  • За бажанням декілька зубчиків часнику

Спосіб приготування:

Перед початком приготування нам потрібно зварити яйця та очистити їх.

Беремо велику місткість та натираємо в неї 3 маринованих огірки – на крупній терці. Потім нам потрібно позбавитися зайвої рідини та віджати наші огірки, воду з них прибираємо та перекладаємо огірки в іншу місткість.

В другу місткість натираємо 4 варених яйця та 3 плавлених сирки – все теж можна на крупній терці перетерти, але якщо полюбляєте все дрібним, то замініть терку на дрібну.

Коли всі інгредієнти готові – поєднуємо огірки з яйцем та сиром, додаємо до них сіль та спеції за смаком – це може буде сушений часник, паприка, чорний перець та будь-які інші спеції, які ви полюбляєте.

Далі ми додаємо 3 столових ложки майонезу до нашої суміші і все ретельно перемішуємо до однорідності. Наша закуска готова, радимо поставити її до холодильника, аби вона трохи охолонула та настоялась.

Тим часом готуємо грінки – нарізаємо на шматочки багет. Розігріваємо пательню та без додавання олії, кладемо на розігріту поверхню наш хлібець. Смажимо його до золотистої скоринки з обох сторін.

За бажанням можете додати часник – на готові грінки натерти зубчики часнику – це надасть пікантності вашим бутербродами.

Тепер нам залишилось лише намазати охолонувшу намазку на наші грінки.

В нас готова ідеальна закуска, яка прикрасить будь-який ваш стіл – будь то святковий або звичайну вечерю. Головне, що ваші гості та рідні оцінять це блюдо – їм точно сподобається. Спробуйте приготувати та насолодитися смаком!

Простий рецепт бутербродів всього з трьох інгредієнтів. Фото: YouTube-канал Українська кухня кращі традиції
Простий рецепт бутербродів всього з трьох інгредієнтів. Фото: YouTube-канал Українська кухня кращі традиції

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.