Всі як всі, а я не як всі!! Готую солоні сирники на сніданок і збираю “ахи” від чоловіка: найкращий сніданок

Нереально смачний сніданок, який просто обожнюють мої рідні. Навчили готувати тільки так і тепер не можу їсти на сніданок щось інше – солоні сирники за 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 350 г сиру (він має бути сухий)
  • 1 яйце
  • 100 г сиру
  • 1-2 ст.л. борошна (кількість борошна залежить від вологості сиру)
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Беремо 350 грамів сухого сиру, тому що чим менше в нього вологості, тим менше ми додамо борошна – насипаємо його у глибоку місткість та додаємо 1 яйце – все потрібно подрібнити блендером до однорідності.

Потім на мілкій терці потрібно натерти звичайний твердий сир – 100 грамів, не забуваємо додати сіль за смаком. Також за бажанням ви можете додати зелень до сирників – дрібно наріжте кріп або петрушку та додайте в тісто.

Тепер додаємо борошно 1 столову ложку, але може знадобитися трохи більше, все залежить від стану тіста та вологості сира, не бійтеся додати ще одну ложку, але не перестарайтеся, аби не отримати забите тісто. Маса повинна добре тримати форму.

Все ретельно перемішуємо до однорідності та після цього починаємо формувати наші сирники – посипаємо поверхню борошном та викладаємо тісто, робимо з тіста ковбаску та після цього розрізаємо на маленькі частини, з яких нам потрібно зробити охайні кружечки.

Можете скористатися склянкою, за допомогою яких можна з легкістю сформувати сирник.

Або якщо ви робите руками – придайте шматочку круглу форму. Сформовані сирники одразу накриваємо плівкою аби вони не завітрилися.

Далі нам потрібно випікати на пательні наші сирники – нагріваємо пательню на середньому вогні та наливаємо краплю рослинної олії. Тепер кладемо наші сирники та готуємо до стану золотистої скоринки з кожної сторони, приблизно по 3 хвилини.

Після прожарки не забувайте покласти паперовий рушник на тарілку аби він ввібрав у себе залишок жиру з сирника.

Ми отримали нереально смачний солоний сніданок, який готується за лічені хвилини з продуктів, які завжди знайдуться у холодильнику – корисно та смачно. Нехай смакує!

Рецепт приготування солоних сирників за пару хвилин. Фото: YouTube-канал Alina FooDee
Рецепт приготування солоних сирників за пару хвилин. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.