Салат “Улюблений” із продуктів, які є завжди вдома: дуже смачний та бюджетний – готую на свято і просто так

Простий, але дуже смачний салат з грибами та яйцями підійде як для святкового столу, так і для повсякденного меню. Салат дуже ніжний, соковитий і має яскравий смак.

Смачний і багатий на смак салат не обов’язково має складатися з дорогих продуктів. Навіть з того, що майже завжди є вдома, можна приготувати дуже смачну і вишукану страву.

Пропонуємо до вашої уваги смачний і соковитий салат з грибами. Він підійде і для святкового столу і для повсякденного меню.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 2 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • гриби – 400 г (в сирому вигляді);
  • огірки – 2 шт;
  • помідори – 2 шт;
  • болгарський перець – 0,5 шт;
  • часник – 2 зуб.;
  • листя салату:
  • олія – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Картоплю зарання відварюємо у мундирі і охолоджуємо. Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо.

Гриби (печериці, або лісові) нарізаємо дрібним кубиком і обсмажуємо з додаванням солі та перцю на рослинній олії до готовності. Гриби також охолоджуємо.

Робимо соус: до майонезу вичавлюємо часник та додаємо дрібку чорного перцю, перемішуємо.

Салат будемо викладати шарами, тому обираємо підходящу тарілку. Дно тарілки змащуємо майонезом і першим шаром викладаємо натерту та крупну тертку картоплю. Далі – шар майонезного соусу і викладаємо підсмажені гриби.

Рецепт простого, але смачного салату з грибами і яйцями
Рецепт простого, але смачного салату з грибами і яйцями

Свіжі огірки натираємо на тертку для моркви по-корейськи і викладаємо наступним шаром і змащуємо майонезним соусом. Далі викладаємо натерті варені яйця, трішки їх присолюємо і змащуємо майонезом.

Рецепт простого, але смачного салату з грибами і яйцями
Рецепт простого, але смачного салату з грибами і яйцями

Дрібно ріжемо листя салату і викладаємо на салат. Робимо сіточку з майонезу. Далі викладаємо нарізаний кубиком помідор і болгарський перець.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він виходить дуже свіжим, соковитим і водночас ситним. Такий салат сподобається кожному.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.