Вечеря на сьогодні – картопляні рулети з куркою. “Кручу-верчу” їх за 15 хв, продукти бюджетні, що ще треба?

Хочете приготувати на вечерю щось смачненьке та нове? Тоді ми знаємо чим ви можете здивувати своїх рідних – в ці рулети з куркою та картоплею не можливо не закохатися!

Інгредієнти:

  • 5 шт картоплі
  • 3 шт яєць
  • 2 шт червоного перцю
  • 2 шт цибулі
  • Маленький пучок петрушки
  • 2 ст.л. борошна
  • 2 ч.л. солі
  • 0.5 ч.л. чорного перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 20 г сиру
  • 200 г курячого м’яса

Спосіб приготування:

Беремо 5 картоплин та натираємо їх на крупну терку, потім нам потрібно промити овоч. Беремо місткість, на неї ставимо сито, пересипаємо у нього картоплю та наливаємо воду, аби промити картоплю.

Позбавляємось від зайвої рідини та залишаємо картоплю в іншій місткості. Розбиваємо в неї три яйця, додаємо дрібно порізаний червоний перець, нарізану кільцями цибулю та дрібно порізаний маленький пучок петрушки, потім 2 столових ложки борошна, 2 чайної ложки солі, спеції за смаком – додаємо чорний молотий перець, італійські трави, паприку – все, що забажаєте.

Далі нам потрібно все ретельно перемішати між собою, аби отримали однорідну консистенцію.

Беремо противень, кладемо на нього пергамент і зверху декілька краплей олії – змащуємо по всьому периметру завдяки кухонному пензлику. Потім висипаємо всю масу з картоплі на противень та рівномірно розподіляємо лопаткою. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Нарізаємо одну цибулю на дрібні шматочки. На середньому вогні підігріваємо пательню – нам потрібно на краплі рослинної олії обсмажити цибулю до золотистої скоринки.

Тим часом беремо куряче філе та нарізаємо на маленькі шматочки. Додаємо філе до цибулі на пательню та разом смажимо.

Далі нарізаємо дрібно червоний перець на маленькі шматочки і також додаємо до м’яса. Три зубчики часнику нам потрібно подрібнити й теж додати на пательню.

Солимо та перчимо за смаком, також можна додати улюблені спеції.

На дрібну терку натираємо 20 грамів сиру і теж додаємо на пательню. Тим часом дістаємо з духовки нашу картоплю та нарізаємо її на 6 шматочків.  Кожен шматочок перегортаємо зворотньою стороною та викладаємо на неї м’ясну начинку – потім закручуємо картопляний шар як рулетик.

Готовий рулетик викладаємо на противень, на якому лежить пергамент і потім випікаємо ще раз 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Ідеальна смачна вечеря готова – насолоджуйтесь цим незабутнім смаком!

Рецепт приготування рулетів з картоплею та куркою
Рецепт приготування рулетів з картоплею та куркою. Фото: YouTube-канал Pratik yemekler

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.