“Таке пірожине їстиме навіть Серьожа”: трішки печива та сиру з фруктами й ніякого вимішування тіста!

Сирні тістечка з яблучним прошарком стануть вашим улюбленим рецептом. Адже вимішувати тісто руками не потрібно. Для літньої спеки це чудовий десерт, який припаде до вподоби дорослим і дітям.

Вам знадобиться:

  • 200 г печива;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 30 г вершкового масла;
  • 1 ст.лож. цукру.

Для начинки:

  • 100 г цукру;
  • 450 г кисломолочного сиру;
  • 2 яйця;
  • 50 г яблучного пюре;
  • 1 ст.лож. ванільного цукру.
Сирні тістечка з яблучним пюре

Сирні тістечка з горішками та яблучним пюре починайте робити з основи. Печиво поламайте на шматочки й складіть у чашу блендера. Туди ж відправте горіхи, нарізане на шматочки вершкове масло та цукор.

Сирні тістечка з яблучним пюре

Волоські горіхи можете замінити за потреби арахісом чи фундуком. Перебийте масу. Має вийти волога розсипчаста крихта. Вистеліть форму для випікання 25х25 см пергаментом. Викладіть половину крихти. Розрівняйте силіконовою лопаткою. Легенько утрамбуйте.

Сирні тістечка з яблучним пюре

Випікайте у духовці, розігрітій до 180 градусів 15 хвилин. Тим часом беріться до начинки. Кисломолочний сир перекладіть у миску. Якщо він занадто зернистий, то перебийте зануреним блендером чи пропустіть крізь сито. Туди ж додайте цукор та ванілін. Вбийте яйця.

Збийте масу міксером до однорідності. Половину маси викладіть поверх запеченого коржа. Розрівняйте. Решту сирної маси змішайте з яблучним пюре. Акуратно, щоб шари не перемішалися, викладіть зверху білої маси.

Сирні тістечка з яблучним пюре

Присипте рештою крихти з печива. Випікайте 40 хвилин. Коли випічка прохолоне, наріжте на окремі тістечка й подавайте до чаю чи кави. Смачного!

Пюре можете брати з дитячого харчування. Не обов’язково яблучне, а й будь-яке інше. Можете також зробити його самостійно з яблук, груш чи інших не дуже соковитих фруктів.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.