facebook

Спробувала насмажити червоних млинців: домашнім так сподобалося, що просять лише такі – моя імпровізація

Коли подаю до столу не звичайні млинці, а червоні, всі ахають. Рецептура приготування тіста дуже проста. Використовую натуральний барвник, який роблю з бурякового соку.

Вам знадобиться:

  • 180 мл молока;
  • 160 г борошна;
  • 120 мл бурякового соку;
  • 50 мл вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. цукру;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 0,2 ч.лож. солі.
Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Щоб зробити червоні млинці, першим ділом відваріть буряк, а потім відтисніть із плодів сік. З магазинного соку краще не робити це, бо невідомо, які будуть наслідки. Вершкове масло розтопіть.

В окрему мисочку розбийте яйця. Додайте цукор та сіль. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. Влийте молоко. Після цього додайте буряковий сік. Перемішайте вінчиком до однорідності.

Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Влийте розтоплене вершкове масло та олію. Знову перемішайте. Просійте борошно й додавайте у тісто частинами, ретельно перемішуючи. Стежте за консистенцією – маса має бути рідкою без грудочок. Можливо, борошна знадобиться трішки менше або навпаки більше.

Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Пательню розігрійте на вогні. Влийте олію. Наливайте потроху тіста й смажте на сильному вогні 1 хвилину. Потім переверніть млинець і смажте ще пів хвилини. Сильно не засмажуйте, щоб не втратити гарний червоний колір.

Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Червоні млинці практично не рвуться. Смажаться дуже швидко, тож не встигатимете змінювати їх на сковорідці. Якщо не перетримаєте на вогні, вийде не лише гарний колір, але й ніжний велюровий малюнок.

Олію обирайте рафіновану, бо у такої точка димлення значно вища. Червоні млинці можна подавати, виклавши гіркою, зі сметаною, варенням чи медом. А можете начинити кисломолочним сиром.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.