Ви неправильно готували “Оселедець під шубою”: покажу, як це роблю я – моя імпровізація

Дізнавшись одну фішку й втіливши її у життя, салат "Оселедець під шубою" вийде набагато смачнішим. Річ у тому, що всі інгредієнти слід натерти на середній, а не великій тертушці.

Вам знадобиться:

  • 400 г філе оселедця;
  • 3 картоплини;
  • 2 невеликих буряки;
  • 1 велика морквина;
  • 3 яйця;
  • 100 г майонезу.
Оселедець під шубою за новим рецептом

Щоб упоратися з салатом “Оселедець під шубою” якомога швидше, краще брати готове філе, а не цілі тушки риби. Хоча, в принципі, можете розробити оселедець на філе самотужки. Ретельно обберіть кісточки, промокніть філе паперовим рушником. Наріжте на дрібні кубики.

Оселедець під шубою за новим рецептом

Буряк, моркву, картоплю ретельно промийте проточною водою. Покладіть у каструлю з окропом. Картоплю з морквою варіть близько 20 хвилин, буряк – не менш як годину. Якщо ніж легко входить в овоч, значить, можна виймати з води.

Оселедець під шубою за новим рецептом

Дайте овочевому набору прохолонути. Після цього обчистьте й натріть на середній тертушці. Яйця навпаки викладайте у каструльку з холодною водою, щоб не потріскалися. Варіть на невеликому вогні протягом 9 хвилин. Відраховуйте час із моменту закипання.

На блюдо викладіть шар оселедця. Розрівняйте та промастіть сіточкою з майонезу, який перекладіть у кондитерський мішечок. Далі має йти картопля і знову майонезна сіточка. Потім морква+майонез та яйця+майонез.

Оселедець під шубою за новим рецептом

Наверх викладається натертий буряк. Намастіть зверху трішки майонезу й розмажте ложкою, щоб він перефарбувався в рожевий колір. Готовий салат поставте у холодильник на 1,5 години для стабілізації. Після чого можете подавати до столу.

Якщо готуєте святковий варіант, то можете викласти овочі у формі піраміди, боки стиків присипте буряком, а з майонезу зробіть гарні візерунки. Робіть “Оселедець під шубою” виключно з продуктів, які прохолонули. Бо якщо візьмете хоч трішки тепленькі, салат швидко зіпсується.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.