facebook

1 інгредієнт, який господині даремно не додають у борщ: всього 2 ст. ложки – і українська страва ще смачніша

Борщ – найпопулярніша українська страва, якою смакують у різних куточках країни. Розповідаємо, який один простий інгредієнт може його прикрасити.

Ця страва часто присутня в раціоні українців. Ні для кого не секрет, що в кожної господині існує власний рецепт. Він може відрізнятись абсолютними дрібницями – від кількості капусти й до того, наскільки маленькими шматочками нашаткована картопля. Втім, кожна дрібниця має сенс і може впливати на смак готової страви. Саме тому потрібно уважно підійти до всього.

Як покращити смак борщу

Так, наприклад, ви можете додати всього 2 столові ложки меду для того, аби зробити смак готового українського борщу насиченішим і набагато ніжнішим. За словами кулінарів, такий хитрий трюк допоможе нейтралізувати зайву кислоту та вирівняти баланс спецій. Мед краще обирати твердого виду – він насиченіший і містить набагато більшу палітру ароматів.

Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки
Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки

До слова, таким кулінарним трюком – поєднання солодкого із солоним – користуються професіонали по всьому світу. Так, наприклад, у найкращих ресторанах Франції ви можете зустріти запечені з креветками груші. А ось наші кулінари адаптували італійську піцу до гастрономічних потреб любителів експериментувати. Часто її готують із додаванням ананаса та курки.

Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки
Експерти розповіли, що можна додати до борщу, аби покращити його смак і додати родзинки

Саме тому приготувати традиційний український борщ із додаванням меду – чудова ідея. Дві столові ложки у цілій каструлі будуть відчуватись ніжним присмаком. Аромат трав додасть страві шарму та зможе “розбавити” звичайний прийом їжі. До такої вечері можна подати грінки в духовці, приготовані з чорного хліба. Також не забудьте додати до борщу нарізане українське сало.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.