Салат, від якого всі у захваті: в ньому всього 4 інгредієнти, а з гаманця пішло – 100 гривень. Супер-рецепт!

Приготувати дійсно смачний, але разом із тим бюджетний салат – справа, для якої потрібна майстерність. Розповідаємо, як зробити таку закуску вдома.

Такий салат набрав популярність на початку 1990-х років. Тоді господинь підкорила простота приготування, але найголовнішою причиною, чому закуску готують на кожній кухні, була його бюджетність. Для того, аби приготувати цілу миску закуски, вам знадобиться всього 100 гривень. Їсти таку смакоту ви будете протягом багатьох тижнів.

Як приготувати смачний і бюджетний салат

За 50 гривень купіть 500 грамів корейської моркви, за 17 гривень купіть плавлений сирок “Дружба”, за 15 гривень купіть 3 курячі яйця та з 40 гривень купіть крабові палички. Крабових паличок вам знадобиться всього половина пачки, а тому загалом продуктовий набір для такого салату “затягне” на 102 гривні. Коли всі продукти готові, ви можете братись до приготування салату.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний і водночас бюджетний салат в домашніх умовах
Кулінари розповіли, як приготувати смачний і водночас бюджетний салат в домашніх умовах

Для початку в миску потрібно висипати корейську моркву. Наступним кроком зніміть з плавленого сиру фольгу та наріжте його на дрібні кубики або ж натріть на тертці. Далі потрібно зварити яйця та відкинути їх у холодну воду, аби вони повністю охолонули. Коли яйця вже не гарячі, очистьте їх від шкаралупи та наріжте на дрібні смужки. Ви також можете натерти яйця на тертці – так смак салату буде витонченішим.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний і водночас бюджетний салат в домашніх умовах
Кулінари розповіли, як приготувати смачний і водночас бюджетний салат в домашніх умовах

Тепер залишається тільки нарізати крабові палички. Ви можете нашаткувати їх на тонкі смужки, а можете просто нарізати кружальцями. Змішайте всі інгредієнти у мисці, додайте сіль та перець або будь-які інші улюблені спеції. Для заправки салату використовуйте той продукт, який вже є вдома – це може бути і майонез, і будь-яка рослинна олія. Все залежить від випадку та вашого смаку.

Популярне

Схожі статті

Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.