Мої помідорчики не просто смажені, а ще й хрумкі: така екзотична закуска зникає зі столу в першу чергу

Смажені помідори у неймовірному хрумкому паніруванні захоплять вас незвичним смаком. Таку закуску можна приготувати хоч у будень, хоч у свято. Сподобається всім без виключення.

Вам знадобиться:

  • 3 великих помідори;
  • 3 яйця;
  • 100 г борошна;
  • 1 г чорного меленого перцю;
  • 6 г солі;
  • 1 г сухого часнику;
  • 5 г паприки;
  • 100 мл олії.
Смажені помідори у хрумкому клярі

Це не просто смажені помідори. Це дуже смачні вироби з хрумкою скоринкою. На вигляд немов справжні котлетки. Помідори для страви обирайте щільні та м’ясисті. Плоди промийте. Відділіть плодоніжки.

Смажені помідори у хрумкому клярі

Наріжте томати кружальцями завтовшки 3-4 мм. Розкладіть їх в один ряд і промокніть паперовим рушником. Присоліть 3 г солі з обох боків. Сіль має витягнути залишки вологи. Після цього ще раз промокніть паперовим рушником.

Смажені помідори у хрумкому клярі

В одну мисочку насипте борошно. В іншу вбийте яйця. Додайте 3 г солі, перець, паприку та сухий часник. Легенько збийте їх вінчиком. Поставте на середній вогонь пательню, щоб розігрівалася. Влийте олію.

Кожен шматочок помідора спочатку вмочайте у борошно. Потім в ячну суміш і знову в борошно. Обсмажуйте з одного боку по 2-3 хвилини, а потім перевертайте на інший бік і ще тримайте приблизно стільки ж.

Смажені помідори у хрумкому клярі

Викладайте готові вироби на тарілку, поверх якої постеліть паперовий рушник. Смажені помідори в клярі виходять хрумкими ззовні та м’якими зсередини. Звісно, повноцінною стравою це може бути лише для тих, хто на дієті.

А от як закуска піде за милу душу. Приємний присмак часнику та копченої паприки принесуть кілька хвилин насолоди. Будьте готові до того, що гості обов’язково попросять рецепт цієї цікавої неординарної страви.

Популярне

Схожі статті

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.

Він втратив таких жінок: як виглядають колишні Андрія Задворного з “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Юля Поляк

Андрій Задворний, переможець другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, намагався побудувати стосунки з іншою. Втім, і другий роман у чоловіка не завершився успіхом.