Ви забудете про сирники. Без клопоту і проблем: миттєвий сирний сніданок – кулінарний рецепт від 1 хвилини

Всього за 3 хвилини можна приготувати смачний і поживний сніданок у мікрохвильовці. З пачки кисломолочного сиру і одного яйця у вас вийде відмінна сирна запіканка.

Сніданок – найважливіший прийом їжі за день, який має давати заряд енергії до обіду. Експерти підкреслюють, що сніданок має бути багатим на білки, жири та вуглеводи. Крім того, сніданок має бути смачним.

Та не завжди зранку є багато часу на приготування їжі. В такому випадку, вам при нагоді стане рецепт швидкої сирної запіканки в мікрохвильовці. Готується вона лічені хвилини. При цьому страва виходить дуже смачною, поживною і корисною.

Необхідні інгредієнти:

  • сир кисломолочний – 200 г;
  • яйця – 1 шт;
  • цукор – 1 ст.л;
  • ваніль – дрібка;
  • борошно – 1,5 ст.л.
  • цукати, горіхи, родзинки, ягоди за бажанням.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту краще обирати кисломолочний сир з жирністю 9 відсотків. До сиру додаємо яйце, цукор, ваніль і петретираємо все вилкою до однорідного стану. Після цього додаємо до сирної маси борошно і ретельно розмішуємо.

Далі до отриманої маси додаємо наповнювачі, які вам подобаються. Можна додати родзинки, курагу, горіхи, ягоди, або ж взагалі нічого не додавати.

Беремо тарілку і наливаємо у неї столову ложку холодної води. На верх викладаємо сирну і розрівнюємо її.

Рецепт миттєвої сирної запіканки у мікрохвильовці за 3 хвилини
Рецепт миттєвої сирної запіканки у мікрохвильовці за 3 хвилини

Ставимо тарілку в мікрохвильовку на середню потужність на 5 хвилин, або на високу потужність на 3 хвилини.

Даємо запіканці трішки охолонути і подаємо до столу. Таку сирну запіканку можна подавати зі сметаною, джемом, медом, шоколадним соусом, чи іншими добавками, які вам подобаються.

Рецепт миттєвої сирної запіканки у мікрохвильовці за 3 хвилини
Рецепт миттєвої сирної запіканки у мікрохвильовці за 3 хвилини

Страва виходить дуже ніжною, має яскравий сирний смак і в міру солодка. Така запіканка дуже сподобається дітям, дорослі також її оцінять. Запіканка смачна як в гарячому, так і в холодному стані.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою: не та красуня, що раніше

35-річна американська акторка Гайден Панеттьєрі, яка являється колишньою Володимира Кличка і матір'ю його єдиної дитини, за останні роки помітно змінилася.

Рецепт цього тіста здійняв купу галасу: пиріжки з нього виходять неймовірно смачними, повітряними та пухкими

З таким тістом будь-яка випічка вийде пухкою, ніжною і дуже повітряною. Потрібно знати лише один секрет, щоб дріжджове тісто вийшло ідеальним.