“Трішки печива Орео, вершків та сиру”: мій десерт без випікання у кондитерській не придбаєш

Коли гості побачать цей десерт, то забудуть про інше частування, бо захочуть покуштувати подібну красу терміново. Ви ж зготуєте тортик, навіть не вмикаючи духовки.

Вам знадобиться для основи:

  • 12 штук печива Ореро;
  • 30 г жирних вершків.

Для сирної маси:

  • 440 г вершкового сиру;
  • 300 г жирних вершків;
  • 150 г цукру;
  • 10 г желатину;
  • 0,5 ч.лож. ванільного екстракту;
  • 7 штук печива Орео.

Для прикраси:

  • 5 штук печива Орео.
Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Десерт на кшталт чизкейка Орео робитимемо без випікання. Можливо, захочете, щоб ваш тортик був більшим в основі, тоді пропорційно збільшуйте кількість печива Орео та вершків.

Сир має бути не плавленим, а вершковим без жодних добавок. Ванільний екстракт за потреби замініть ванільним цукром. Желатин можете брати хоч розчинний, хоч листковий.

Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Спочатку приготуйте основу. Роз’єднайте половинки печива й відшкребіть з середини начинку. Вона нам згодиться для сирної частини десерту. Саме печиво розкришіть у міксері чи за допомогою качалки, склавши Орео у цупкий пакет.

Крихти печива перекладіть у миску й долийте 30 г вершків. Вони мають бути жирними – 33%. Перемішайте. Якщо видається, що суміш занадто суха, влийте ще трішки вершків. Якщо навпаки занадто рідка, тоді додайте ще крихт із печива.

Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Форма потрібна роз’ємна 16 см у діаметрі. Під низ підкладіть силіконізований пергамент. Боки викладіть ацетатною плівкою. Викладіть на дно підготовлену крихту. Розрівняйте та утрамбуйте. Покладіть до морозилки, щоб все застигло.

Замочіть желатин у 60 г холодної води. Залиште на 10 хвилин, щоб набубнявів. У сотейник влийте 50 мл вершків та всипте цукор. Поставте на повільний вогонь. Помішуючи, дочекайтеся, допоки кристали повністю розчиняться.

Чизкейк Орео з печивом та вершками без випікання

Зніміть із плити та влийте підготовлений желатин. Перемішайте. Оскільки вершки гарячі, він має розчинитися дуже швидко. Сир перекладіть у миску й розмішайте з начинкою від печива Орео. Додайте сюди ж вершково-желатинову суміш. Збийте міксером до однорідності.

В іншу мисочку влийте решту 250 мл вершків та додайте екстракт ванілі. Збивайте міксером до м’яких піків. Візьміть 7 штук печива, поламайте його на шматочки. Додайте в сирну масу. З’єднайте зі збитими вершками й перемішайте до однорідності.

Перекладіть отриману сирну суміш поверх основи з печива. Поставте чизкейк на всю ніч до холодильника. Вранці дістаньте, звільніть від форми ти плівки й прикрасьте половинками печива Орео.

Популярне

Схожі статті

Квартира в новенькому ЖК за 100000 грн на місяць: як виглядають апартаменти Олега Винника у Німеччині

Останні 2,5 роки український артист Олег Винник проживає в Німеччині. Там він зупинився у новенькому житловому комплексі і проживає у просторій квартирі.

“На замовлення свого артеріального тиску”: 41-річний Євген Кошовий розпочав нещадну боротьбу з зайвою вагою

Певно, "Квартал 95" втомився від постійного хейту з приводу добору тем для жартів і вирішив підсміюватися над собою. Зокрема, Євген Кошовий обрав для пранку свою власну вагу.

Коли садити часник на зиму у 2024 році: найкращі дати, добрива та корисні поради для висадки озимого часнику

Осіння пора – не привід для завершення посадкових робіт. Саме на часі зайнятися висадкою озимого часнику. А щоб голівки були міцними та набитими, слід скористатися посівним календарем.