Готую на сніданок “фаршировані” канапки: звичайні сосиски, яйця й сир, а виходить немов кулінарний шедевр

Для приготування сніданку в господинь зазвичай дуже обмаль часу. Але й за таких критичних обставин можна приготувати справжній кулінарний шедевр, наприклад, "нафарширувати" тости.

Вам знадобиться:

  • 2 сосиски;
  • 4 шматочки тостового хліба;
  • 25 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 2 пластини твердого сиру;
  • 1 дрібка солі.
Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Не треба лякатися слова “фаршировані”. Улюблені сосиски ми просто закладемо у канапки й підсмажимо на пательні з яйцем та сиром. За 10 хвилин усе буде готове до вживання.

З указаної кількості продуктів вийде 2 порції канапок. Наріжте сосиски кружальцями завтовшки з тости. Візьміть 2 шматочки тостового хліба. У кожному виріжте в середині квадратик.

Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Поставте сковорідку на плиту. Розтопіть у ній вершкове масло. Викладіть рамочки з тостів. Серединки заповніть кружальцями з сосисок. Зверху кожного шматочка розбийте по яйцю.

Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Третє яйце вбийте у невелику піалу й розколотіть, додавши трішки солі. Можете поперчити за бажанням. Викладіть на наші тости по пластині твердого сиру. А зверху накрийте цілими шматками хліба, які попередньо обмокніть у яйці.

Фаршировані канапки з сиром та яйцем на сніданок

Накрийте пательню кришкою та підсмажуйте бутерброди до появи золотавої скоринки. Після цього переверніть їх за допомогою лопатки. Підсмажте низ. Тепер можете викладати “фаршировані” канапки на тарілку й подавати до столу.

Можете прикрасити подрібненою зеленню. Такий незвичний сніданок із найпростіших продуктів припаде до вподоби навіть дітям, яких зазвичай дуже важко нагодувати. Але тепер вони обов’язково попросять ще й добавки. Як бачите, все робиться дуже просто. Тож спробуйте вже наступного ранку!

Популярне

Схожі статті

Як виглядають троє дітей Сергія Притули від різних мам: син виріс його копією, а доньки схожі не на нього

Український телеведучий та головний волонтер України Сергій Притула – багатодітний батько. Від першого шлюбу чоловік має сина, а від другого – двох доньок.

Сергій Жадан повідомив про горе в сім’ї і приймає співчуття від усіх, крім Христини Соловій: “Померла вночі”

Відомий український поет і музикант Сергій Жадан повідомив про непросту для себе подію. Не стало його близької родички, яка була йому другою матір'ю.

Мафіни без цукру з перезрілих бананів: ці смачні кекси готуються дуже просто всього за 25 хвилин

Не треба викидати перезрілі банани. Їх можна використати для приготування мафінів. А оскільки плоди дуже солодкі, то навіть цукор у випічку додавати не доведеться. Смак неперевершений!