Додаю у м’ясо 2 рідких інгредієнти: таких смачних відбивних мій чоловік раніше ніколи не куштував

Якщо долити в маринад для м'яса мінералку, а в кляр – ряжанку, то вийдуть відбивні, що танутимуть у роті. Так можна приготувати на родинний обід чи подати гостям на святковий стіл.

Вам знадобиться:

  • 500 г м’яса;
  • 3 зубці часнику;
  • 200 мл сильно газованої мінеральної води;
  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • 150 мл ряжанки;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Відбивні у мінералці та ряжанці

Щоб приготувати соковиті й ніжні відбивні зі свинини чи іншого м’яса, візьміть на озброєння цей рецепт. Шматок м’яса наріжте на пластини завтовшки близько 1 см. Спочатку кожен шматок відбийте з обох боків молотком з великими зубцями.

Відбивні у мінералці та ряжанці

Потім так само з обох боків відбийте іншим боком молоточка з маленькими зубчиками. Кожен шматок посоліть і поперчіть, легенько притиснувши спеції до м’яса рукою, ззовні й перевернувши на інший бік.

Відбивні у мінералці та ряжанці

У глибокій мисочці змішайте часникові зубці, які обчистьте й пропустіть крізь прес, з газованою водою без сиропу. Ретельно перемішайте суміш. Занурюйте відбивні по одній у часникову водичку. Рідина має бути вище рівня м’яса.

Загорніть тарілку харчовою плівкою дуже щільно. Поставте на нижню поличку холодильника, як мінімум, на 1 годину маринуватися. Якщо довше пробуде, нічого страшного.

Відбивні у мінералці та ряжанці

Тепер приготуйте кляр. Вбийте у мисочку яйця. Присоліть, поперчіть, влийте ряжанку. Всипте борошно й розколотіть виделкою. Маса має вийти як рідка сметана. Якщо занадто густа, долийте ще трішки ряжанки.

Поставте пательню на плиту. Влийте олію й гарненько розігрійте. Занурюйте шматочки м’яса в кляр. Відправляйте на сковорідку і смажте з кожного боку близько 2-3 хвилин. Готові відбивні викладайте на тарілку.

Популярне

Схожі статті

Хоче наздогнати фігуру Тіни Кароль: реперка Alyona Alyona показала дієтичний обід з двома ложками каші

Українська реп-співачка Alyona Alyona поділилася з підписниками новим способом харчування. Артистка прагне змінити стан здоровʼя та ділиться з публікою своїми маленькими перемогами.

Якщо у морозилці є вишні, питання, який торт готувати не виникає: мій “Чорний ліс” простий, але який смачний

Поєднання шоколаду з вишнею нікого не залишить байдужим. Бісквітний торт "Чорний ліс" доведе всім гостям, що ви справжня кулінарна майстриня. Тож за роботу!

Розлучена Даша Квіткова ніяк не може обрати пару: ніхто з кавалерів не дотягує до рівня Нікіти Добриніна

Даша Квіткова сповістила фоловерам про розлучення з Нікітою Добриніним у січні 2023 року. Відтоді минуло півтора року, а блогерка так і не представила публіці свого нового бойфренда.