Беру печиво та сметану й готую такий смачний торт, що гості лише прицмокують: духовку з міксером не вмикаю

Для приготування цього торта не потрібні ані міксер, ані духовка, тож можна скористатися рецептом під час блекауту. За пів години все буде готово. Залишиться лише дочекатися, поки просочиться.

Вам знадобиться:

  • 400 г шоколадного пісочного печива.

Для крему:

  • 600 г сметани чи натурального йогурту;
  • 3 яйця;
  • 200 г цукру;
  • 60 г борошна;
  • 20 г ванільного цукру;
  • 100 г вершкового масла.

Для глазурі:

  • 100 г цукру;
  • 40 г какао;
  • 150 г сметани;
  • 60 г вершкового масла.
Торт із печива без випікання

Готувати торт без випікання будемо розмірами 18х18 см. Висота готового виробу 6 см. Сформуйте з шоколадного печива квадрат на блюді, виклавши 9 штук. Установіть роз’ємну форму, вистеливши бортики ацетатною плівкою.

Для приготування крему в каструлю насипте цукор і борошно. Перемішайте. Вбийте яйця. Ще раз змішайте вінчиком. Влийте сметану чи йогурт. Доведіть масу до однорідного стану.

Торт із печива без випікання

Поставте каструлю на плиту. Варіть на середньому вогні, перемішуючи спочатку лопаткою. Коли маса почне густішати, підкрутіть вогонь до мінімуму й перемішуйте її уже вінчиком. Доведіть до закипання й проваріть 1 хвилину.

Торт із печива без випікання

Знявши з плити, відразу ж додайте ванільний цукор та вершкове масло, нарізавши його шматочками. Перемішуйте, допоки масло повністю не розчиниться. Крем готовий. Його слід візуально розділити на 3 частини.

Третину крему викладіть на ряд печива й розрівняйте. Чекати, допоки він прохолоне, не треба – намащуйте гарячим. Далі викладайте ще один ряд печива й другу третину крему. Всього печива має бути 4 ряди, а крему – 3.

Торт із печива без випікання

Тепер готуйте глазур. У сотейнику змішайте цукор із какао-порошком. Додайте 150 г сметани чи йогурту. Перемішайте до однорідності й поставте на середній вогонь. Постійно помішуйте. Коли закипить, прикрутіть вогонь і проваріть ще 30 секунд.

Коли знімете з плити, додайте вершкове масло й перемішайте, щоб воно розтопилося. Відразу ж у гарячому вигляді залийте наш торт глазур’ю. Пухирці, що утворяться на поверхні, проткніть дерев’яною паличкою. Поставте торт без випікання до холодильника на 5-6 годин. Лише після цього зніміть форму та плівку.

Популярне

Схожі статті

Спочатку старший брат Зібров показував молодшому приклад: тепер Павло взяв Володимира до себе на роботу

Іноді в інтерв'ю Павло Зібров згадує про дуже близьку людину – старшого брата Володимира. Дізнаймося, як виглядає родич, де нині перебуває і чим займається по життю.

У будні смажу на сковороді, у свято – в духовці: курячі котлетки виходять дуже пікантними. Моя імпровізація!

Рецепт котлет із курячого фаршу цікавий тим, що вироби можна хоч смажити на сковорідці, хоч запікати у духовці. Результат у будь-якому разі вийде відмінним. Спробуйте!

Після зради Сумської Паперний закрутив роман з заміжньою жінкою: чим закінчився цей любовний трикутник

Євген Паперний, переживши зраду дружини Ольги Сумської, урешті й сам став фігурантом любовного трикутника. Та діяв нестандартно – навіть квартиру супернику подарував.