Всього 2 інгредієнти й на столі купа ніжної й гарної смакоти: такого десерту у кондитерській не знайдеш

Якщо хочеться чогось незвичного й солоденького, скористайтеся цим рецептом. Потрібен лише кисломолочний сир та кілька пакетиків желе. Решта – справа вправних рук господині.

Вам знадобиться:

  • 600 г кисломолочного сиру;
  • 3 різноколірних упаковки желе (по 80 г);
  • 600 мл води.
Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Щоб приготувати цей ідеальний десерт, пересипте кожну упаковку желе в окрему мисочку. Кожну суху суміш залийте неповною склянкою гарячої води. Розмішайте й дайте желатину набрякнути й розчинитися. Залиште на 20 хвилин, щоб вода повністю прохолонула.

Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Кисломолочний сир можете брати хоч домашній, хоч магазинний 5-9% жирності. Бажано, щоб він не був занадто сухим. Додайте в мисочку з желе ківі третину сиру. Зануреним блендером перебивайте масу 2-3 хвилини, щоб не залишилося зерняток сиру.

Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Перекладіть у форму розміром 24х17 см з бортиками 7 см. Розрівняйте верх і відправте до холодильника на пів години, щоб желе застигнуло. Далі процедуру зі збиванням сиру з желе проведіть із малиновим желе.

Коли масу буде достатньо збито, перелийте у форму зверху зеленого шару й знову поверніть до холодильника, щоб застигло. Якщо немає змоги чекати пів години, можете поставити контейнер до морозилки. Тоді желе застигне десь за 15 хвилин.

Десерт із 2 інгредієнтів без випікання

Тепер дійшла черга до ананасового желе. Змішайте його з сиром і перебийте зануреним блендером. Вилийте зверху третім шаром і зачекайте 2 години, допоки желе повністю застигне в холодильнику.

Можете порізати десерт на порції прямо у формі. Або ж викладіть частування на блюдо. Щоб желейне диво легко діставалося, занурте форму в окріп на 1-2 хвилини. Потім прикладіть таріль і переверніть.

Популярне

Схожі статті

Готую чоловіку на роботу і всім домашнім просто так: картопляні булочки з фаршем – краще, ніж пиріжки

Щоб приготувати вдома булочки з м'ясним фаршем, особливих закупів робити не доведеться. Всі продукти знайдуться у холодильнику. Виходить доволі гарна страва й дуже смачна.

37-річна екс-дружина Остапчука натякнула на довгоочікувану першу вагітність: “Потрібно буде після пологів”

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла про власні плани на першу вагітність. Христина Горняк повідомила, що хоче зробити після пологів.

“Хвалився, що лише раз одружився”: син Віктора Павліка в Америці себе не стримує – обіймається з двома

Кажуть, що яблуко від яблуні далеко не падає. Знаючи, наскільки слабкий до жіночок Віктор Павлік, можна очікувати й від його нащадків подібних витівок. Первісток Олександр, схоже, підтвердив тезу.