facebook

Торт з печива за 15 хвилин: роблю швидкий крем, додаю кокосову стружку – нереально ніжний тортик готовий

Цей десерт цікавий тим, що його не потрібно випікати у духовці. Затяжне печиво перемащується заварним кремом та присипається кокосовою стружкою. Ну, справжнісінький "Білий янгол" виходить.

Вам знадобиться:

  • 200 г затяжного печива;
  • 50 г кокосової стружки.

Для крему:

  • 2 яйця;
  • 3 ст.лож. цукру без гірки;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 50 г крохмалю;
  • 0,5 л молока;
  • 25 г вершкового масла;
  • 100 г кокосової стружки.
Торт із заварним кремом без випікання

Торт “Білий янгол” виходить доволі ніжним та надзвичайно повітряним. Починайте готувати з крему. У сотейник вбийте яйця. Якщо у вас маленькі, то додайте 3 штуки. Всипте цукор, додайте ванільний цукор, крохмаль.

Торт із заварним кремом без випікання

Влийте половину молока й перемішайте вінчиком. Жодних грудочок не повинно бути. Коли маса стане однорідною, долийте решту молока. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Час від часу перемішуйте.

Коли з’являться бульбашки, починайте мішати вінчиком безперервно. Після закипання варіть близько 10 секунд. Маса має загуснути. Відразу додайте вершкове масло й перемішуйте вінчиком, щоб воно розчинилося.

Торт із заварним кремом без випікання

Далі всипте кокосову стружку. Перемішайте силіконовою лопаткою. Якщо візьмете форму 19х18 см, влізе в один ряд 11 штук печива. Тобто вам знадобиться всього 33 штуки. Перемастіть печиво 4 ст.лож. ще теплого крему.

Торт із заварним кремом без випікання

Таким же чином сформуйте другий і третій ряди печива, перемащуючи їх заварним кремом. Зверху змастіть рештками крему. Присипте кокосовою стружкою. Тепер відправте тортик у холодильник, щоб настоявся.

Зазвичай достатньо пів години, але можете потримати й трішки довше. Наріжте торт “Білий янгол” на порційні шматочки й подавайте з чаєм чи кавою. Затяжне печиво чудово просочується, стає м’якеньким і легко ріжеться.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль вперше відповіла на чутки про роман з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем: “Мене поженили”

Останнім часом співачку Тіну Кароль все частіше помічають у компанії одного і того ж чоловіка. Артистка вперше відповіла, чи дійсно перебуває у стосунках з молодим бізнесменом.

Невістка зрадниці Оксани Марченко така не одна-єдина: у Катерини Марченко знайшлася сестра-близнючка

Оксана Марченко колись була однією з найпопулярніших ведучих країни, а нині в Україні вона персона нон грата. Зараз вона зі своїм чоловіком, сином, невісткою та онуками перебуває в росії.

“Це абсолютно дивне відчуття”: де зараз Олексій Тритенко – у театрі не з’являється, а в кіно знімається

Олексія Тритенка ми бачили й у "Папіку 2", й у "Чорному вороні", й у "Крутах". Та найбільше запам'ятався роллю копа в серіалі "Коли ми вдома". Де нині перебуває актор і чим займається?