facebook

Готую смачнючий сметанник всього з 3 інгредієнтів: без духовки та інших клопотів – чоловік обожнює смаколик

Смачний торт можна приготувати, навіть не вмикаючи духовки. При цьому вам потрібні будуть лише 3 інгредієнти – борошно, сметана й цукор. Такий сметанник стане улюбленими солодощами в родині.

Вам знадобиться:

  • 3 скл. борошна;
  • 200 г цукру;
  • 200 г сметани;
  • 1 ч.лож. ванільного цукру;
  • 1 ч.лож. соди.

Для крему:

  • 500 г сметани;
  • 150 г цукру.
Сметанник із 3 інгредієнтів

Сметанник за цим рецептом вийде повноцінним тортом. Байдуже, що потрібно лише 3 продукти, а корж випікатимемо не в духовці й нічого не збиватимемо у міксері. Все робиться дуже просто.

Сметану для крему й тіста краще брати 20% жирності. Рідка й знежирена може зіпсувати наш кондитерський виріб. Викладіть у мисочку 200 г сметани. Всипте цукор – звичайний та ванільний. Перемішайте вінчиком.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Борошно змішайте з содою і просійте крізь сито. Починайте додавати потроху в солодку сметану й постійно розмішуйте. Вінчик замініть на ложку. А коли маса загусне, перекладіть на стіл і вимісіть руками.

Тісто має вийти гладеньким й однорідним. Воно доволі еластичне й зовсім не липне до рук. Розділіть його на 8 однакових частин. Кожну з них розкачайте тоненько й виріжте круг за діаметром сковорідки – 24-26 см.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Коржі випікайте на абсолютно сухій пательні. Знадобиться по 2-3 хвилини на кожен бік. Допоки один корж смажиться, вирізайте наступний. Таким же чином спечіть решту коржів. Залиште їх холонути, а самі беріться до крему.

Простішого за сметанний крем годі й шукати. Густу сметану перекладіть у місткість. Всипте цукор, а краще замініть його на цукрову пудру. Ретельно перемішайте вінчиком. Всі кристали мають розчинитися.

Сметанник із 3 інгредієнтів

Намастіть тарілку невеликою кількістю крему. Викладіть перший корж на крем. Так він не буде соватися. Змастіть його кремом. Накрийте другим коржем і знову крем. Робіть так, допоки не викладете всі 8. Верх і боки теж змастіть кремом.

Щоб прикрасити наш сметанник, візьміть трішки білого й шоколадного печива. По окремо перетворіть його на крихту за допомогою качалки. Боки й краї торта присипте білим печивом, а серединку – шоколадним. Залиште сметанник на всю ніч у холодильнику, щоб просотався кремом. Після цього можете різати на порції й ласувати з кавою.

Популярне

Схожі статті

“Неможливо встояти перед чарами”: Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

Нині Златі Огнєвіч активно приписують стосунки з одруженим Максом Бородіним. Натомість сама зірка не проти випити кави з Андрієм Хливнюком, згадуючи їхні старі стосунки.

Готую для своїх солодкі равлики за бабусиним рецептом: всього 3 простеньких інгредієнти та 25 хвилин часу

Бабуся могла за 25 хвилин нагодувати всю родину смачними равликами, замісивши тісто на кефірі. Тепер пригадала цей рецепт і частую домашніх, коли треба приготувати щось нашвидкуруч.

“Кохай, рибо, кохай!”: розлучений 30-річний Григорій Бакланов заговорив про любов – усе так романтично

Розлучений Григорій Бакланов, схоже, не збирається сумувати наодинці, а читає прихильницям вірші Сергія Жадана "Любов варта всього". Чи зайняте серце самого актора?