facebook

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Куряче філе – м’ясо, яке дуже легко “зіпсувати”. Якщо його неправильно приготувати, то філе буде сухим, твердим і не буде мати вираженого смаку.

Та з цього продукту можна приготувати нереально смачну ресторанну страву. Рецепт здається дуже простим, та готовий результат дійсно вражає.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;
  • сіль, перець за смаком.

Для начинки:

  • вершковий сир – 150 г;
  • шпинат – 70 г;
  • твердий сир – 70 г;
  • сухий часник – 0,5 ч.л;
  • дрібка солі.

Спосіб приготування:

Куряче філе потрібно нарізати вздовж на слайси. З одного філе має вийти 2-3 шматочка (залежно від товщини філе). Шматочки потрібно відбити з двох сторін, щоб вони були тоненькі, але не рвалися. Солимо їх та перчимо.

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готуємо начинку. До крем-сиру додаємо натертий на дрібну тертку твердий сир і сухий часник та дрібку солі. Перемішуємо. Шпинат нарізаємо у довільній формі та додаємо до сирної начинки і знову перемішуємо.

Беремо шматочок відбитого філе і з одного боку по всій довжині щедро змащуємо сирною начинкою. Закручуємо шматочок у рулетик і закріпляємо кінець зубочисткою.

Так робимо зі всіма заготовками.

Форму для запікання, або деко змащуємо олією і викладаємо рулетики. Ставимо форму у зарання розігріту духовку випікатися 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром
Рецепт соковитих курячих рулетиків з вершковим сиром

Готові рулетики подаємо до столу гарячими разом з улюбленими соусами та зеленими салатами. Така страва ідеально підійде для святкового столу і точно першою буде з’їдена.

До того ж, страва виходить досить дієтичною та багатою білком. Тому такі рулетики підійдуть тим, хто слідкує за фігурою, худне, або займається спортом.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.