facebook

Беру найпростіші продукти, загортаю у лаваш і в духовку на 20 хвилин: на аромат підтягуються навіть сусіди

Такі хрумкі й водночас соковиті рулетики можна приготувати на сніданок. Ними є можливість перекусити в обідню перерву на роботі чи поласувати, коли вибралися на пікнік. Робиться все дуже просто.

Вам знадобиться:

  • 2 тонких лаваші;
  • 50 мл олії;
  • 1 велика цибулина;
  • 1 велика морквина;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 кг курячого м’яса;
  • 3 маринованих огірки;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 1 маленький пучок петрушки;
  • 300 г майонезу;
  • 10 г кунжуту;
  • 1 яйце.
Рулетики з курятиною на сніданок

Щоб приготувати рулетики з лаваша на велику компанію, починайте з начинки. Якщо їдоків небагато, зменште кількість інгредієнтів удвічі. Поставте пательню на вогонь. Влийте олію. Додайте цибулю, нарізану півкільцями.

Допоки підсмажується, натріть на тертушці морквину й теж відправте смажитися до цибулі. Тим часом позбавте солодку перчину від насіння та плодоніжки. Наріжте соломкою. Відправте на сковорідку.

Рулетики з курятиною на сніданок

Курятину – бажано різні частини тушки – попередньо відваріть до готовності. Дістаньте з бульйону, відділіть кісточки. Розберіть на волокна й трішки подрібніть ножем. Підсмажте м’ясо разом з овочами.

Вогонь має бути мінімальним. Посоліть, поперчіть. Додайте на сковорідку мариновані огірки, нарізані тонкою соломкою. Ще трішки витримайте. Спробуйте на сіль і зніміть пательню з плити.

Рулетики з курятиною на сніданок

Лаваші розділіть навпіл. Змастіть поверхню кожного з одного боку майонезом. Подрібніть вимиту зелень. Викладіть поверх намащеного лаваша. Тепер додавайте тонким шаром начинку, не докладаючи до країв на 1 см.

Рулетики з курятиною на сніданок

Тугенько загорніть рулетом. Коли всі вироби будуть готові, змастіть верх збитим яйцем і присипте кунжутом. Наріжте на порційні шматочки під кутом у 45 градусів і викладіть їх на деко, вистелене пергаментом.

Відправте до духовки, розігрітої до 220 градусів. За 20 хвилин рулетики підсушаться, здобудуть хрумку скоринку, яка набуде золотавого відтінку. Тож можете виймати й ласувати досхочу.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.