facebook

Коли не маю часу. Всього 4 інгредієнта. Нагодувала всю сім’ю за копійки: дуже смачний рецепт без м’яса

Коли мало часу, а нагодувати сім'ю потрібно швидко, цей рецепт вам точно стане при нагоді. Просто, швидко, бюджетно, а головне – дуже смачно.

У сучасному світі у жінок на домашні страви та приготування їжі залишається небагато часу. Саме тому швидкі і смачні рецепти стають все більш популярними.

Пропонуємо до вашої уваги швидкий у приготування рецепт смачної вечері, яка ще й готується з найпростіших інгредієнтів. Страва виходить дуже ситної і нею можна нагодувати всю сім’ю.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 2-3 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • помідор – 1 шт;
  • сметана – 200 г;
  • зелена цибуля – пару гілочок;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія.

Спосіб приготування:

Картоплю очищаємо і нарізаємо тоненькими кружальцями. Нарізану картоплю промиваємо у холодній воді і просушуємо паперовим рушником.

Розігріваємо пательню з олією і викладаємо туди підготовлену картоплю. Смажимо картоплю періодично помішуючи до золотистості.

Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки
Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки

В миску розбиваємо яйця, додаємо до них сметану, сіль та перець і збиваємо вилкою до однорідності. Сметану можна брати будь-якої жирності У яєчно-сметанну суміш додаємо дрібно нарізану зелену цибулю та нарізаний кубиком помідор. Все перемішуємо. За бажанням можна додати й іншу зелень: кріп, чи петрушку.

Цією сумішшю заливаємо картоплю на пательні. Робимо невеличкий вогонь і накриваємо сковорідку кришкою.

Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки
Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки

Смажимо 15 хвилин і подаємо страву до столу. За бажанням, страву можна посипати натертим сиром та свіжою зеленню.

Така запіканка з картоплі виходить дуже смачною і ситною. Інгредієнти у цій страві можна змінювати за власним бажанням. Так, у заливку ви можете додати ковбасу, болгарський перець, або прибрати якийсь інгредієнт.

Подавати таку запіканку варто зі свіжими салатами, або соленостями.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.