Нічого зайвого: рецепт хрустких малосольних огірків

Приготувати хрусткі малосольні огірки за цим рецептом не складе труднощів. Зважувати нічого не потрібно. Склали овочі, зелень в банку, додали одну столову ложку солі, залили окропом і готово.

Інгредієнти:

  • огірки
  • пучок кропу
  • часник – 1 головка
  • сіль – 1 ст. л без гірки
  • окріп

Спосіб приготування:

  1. Щоб огірки були дуже хрусткими, рекомендується їх вимочити в холодній воді 1-2 години. Але, якщо огірки тільки з грядки, то цього робити не потрібно.
  2. Кріп нарізати крупно.
  3. Кожен зубчик часнику розрізати навпіл.
  4. Взяти літрову банку. На дно покласти трохи кропу, потім огірки – кріп – декілька зубчиків часнику – огірки – кріп – сіль і залити окропом. Закрити кришкою і акуратно збовтати, щоб сіль рівномірно розподілилася. Потім огірки залишити на 24 години на столі.
Хрустящие малосольные огурцы
Хрусткі малосольні огірки

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.