Кокосове печиво з трьох інгредієнтів: надзвичайно смачно

Так просто і швидко ви ще не готували домашнє печиво. А якщо ви любите кокосову стружку, то рецепт 100% сподобається вам.

Це печиво з розряду, коли потрібно приготувати щось особливе з нічого. Його обожнюють дуже діти і дорослі. Також зверніть увагу на печиво «кавові зерна».

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 120 г
  • кокосова стружка – 250 г

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішати з цукром і ваніліном. За бажанням можна додати дрібку солі. Перемішати вінчиком до розчинення цукру, сильно збивати не потрібно.
  2. У яєчну суміш поступово додати кокосову стружку. Спочатку перемішувати вінчиком, а потім лопаткою. Маса повинна добре тримати форму.
  3. Сформувати печиво розміром, як волоський горіх. Можна менше, а можна і більше. Викласти на деко, застеливши його пергаментом. Папір можна змастити вершковим маслом.
  4. Випікати кокосове печиво в розігрітій духовці до 160 ℃ 15-25 хвилин.

Печиво відразу після духовки буде м’яким, але так і повинно бути. Коли воно повністю охолоне, то стане хрустким, а всередині залишиться ніжним.

Домашнее печенье
Домашнє печиво

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.