Сьогодні міжнародний день торта: ось 20 тортиків – шедеврів кондитерського мистецтва

20 липня - найсмачніше свято в світі - день торта. Обов'язково треба зробити або купити ласощі і помилуватися на цю приголомшливу добірку тортиків, які навіть шкода їсти.

Сьогодні, 20 липня, досить незвичайне свято – всі ласуни світу радіють існуванню тортів! Але День Торта був створений не тільки для того, щоб вдосталь наїстися улюблених ласощів: його основне завдання – дозволити кондитерам світу показати свою майстерність і здивувати оточуючих дивовижними і красивими десертами. Пізніше, зрозуміло, будь-яке мистецтво розходиться по тарілках захоплених глядачів.

Тортики люблять і цінують у всьому світі. Саме вони – головний атрибут дня народження або весілля, їх часто замовляють на корпоративи або річниці. Побалувати себе шматочком торта – значить, гарантовано поліпшити настрій, адже цукор і вуглеводи викликають у нас викид гормонів радості.
До того ж, далеко не всі кондитерські вироби небезпечні для жіночої фігури: існує величезна кількість фруктових, йогуртних, желейних або сирних тортів, які цілком дозволені панночкам, які піклуються за свою талію. Існують навіть тістечка, оформлення у вигляді величезного шматка морозива “під торт “.  А є – справжнісінький огірок – обманутися простіше-простого.
Це означає, що для кожного знайдеться свій тортик до душі. Навіть для естетів і цінителів мистецтва: останнім часом професіонали вправляються в тому, хто краще передасть шедеври світового живопису на торті. Також популярно зараз створення тортів у вигляді різних предметів, при цьому настільки схоже, що ніхто не запідозрить у чомусь знайомому десерт.
Але, звичайно, самі вражаючі шедеври – весільні торти.