Запечені пікантні овочі в духовці, виходять як на мангалі

Якщо немає можливості вибратися на пікнік, не біда. Приготуйте ароматні овочі в духовці. Вийде не гірше, ніж на мангалі.

Для приготування візьміть улюблені овочі. Наприклад, помідори, баклажани, кабачки болгарський перець. Додайте ще гриби, цибулю і часник.

Для маринаду знадобиться:

  • оливкова олія
  • соєвий соус
  • копчена паприка
  • прованські трави

 ""

ПРИГОТУВАННЯ:

Усі овочі наріжте крупно. Можна кубиками, можна товстими півкільцями. Гриби бажано використовувати маленького або середнього розміру. Помідори беріть не дуже стиглі, щоб вони не перетворилися на кашу.

Змішайте овочі в глибокій мисці. Додайте всі інгредієнти для маринаду за смаком. Перемішайте і залиште на 30 хвилин. Час від часу перемішуйте.

Потім на деко викладіть овочі.

Випікати в духовці до готовності при 180-190 ℃. Не рекомендується овочі накривати фольгою, так як вони можуть вийти, як варені. Щоб вони не підгоріли, просто іноді їх перемішуйте.

Подавати запечені овочі з м’ясними стравами або картоплею.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.