Найсмачніший рецепт тушкованою свинини – на 1 кг м’яса берете 1 кг цибулі (ВІДЕО)

У цьому рецепті привабливо те, що страва готується практично сама по собі - господині треба тільки зробити підготовчу роботу і відправити все на плиту.

Тушкована свинина виходить чудово смачною, соковитою, м’якою, трохи солодкуватою, без зайвих запахів. Можна сміливо давати навіть маленьким дітям. Гарнір до неї підходить будь-який – картопля, крупи, овочі.

тушкована свинина
тушкована свинина

Інгредієнти

  • 1 кг свинини, хто любить – можна пожирніше, хто ні – нежирну;
  • 1 кг цибулі;
  • сіль, чорний перець, спеції будь-які, можна взяти для шашлику або сухі трави типу хмелі-сунелі;
  • 3-4 лаврових листочка;
  • 2 зубки часнику;
  • 4 ст. л рослинного масла.

Знадобиться казанок або каструля з товстим дном. Якщо у вас є розсікач полум’я на газову плиту – це спростить готування.

Як готувати

  1. Часник порізати пластинками і обсмажити в рослинній олії поки не стане рум’яним. Його вже можна вийняти – свій аромат він віддав.
  2. Цибулю дрібно нашаткувати і згасити в тому ж маслі до м’якості.
  3. М’ясо порізати кубиками, відправити до цибулі, посолити, поперчити, додати спеції і лаврушку. Перемішати, вогонь поставити мінімальний, щільно накрити кришкою і так гасити півтори години.

На корону ви можете навіть не заглядати в каструлю – там все буде в порядку. А так – подивіться гле-то через годину – якщо вода вся википіла – долийте півсклянки, тільки обов’язково окропу, не холодною.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.