Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала усіх своїх чоловіків: Сморигін, Дікусар, Бережок та інші

Особисте життя відомої української гумористки Вікторії Булітко завжди цікавило всіх її шанувальників. Пропонуємо дізнатись більше про всіх чоловіків акторки "Дизель Шоу"

Вікторія Булітко – таємнича і загадкова особистість. Дівчина ніколи не приховує деталей творчого і професійного життя, але от особисте воліє залишати при собі. Наразі майже нічого не відомо при “любовний” фронт акторки з “Дизель Шоу”, проте шанувальники часто підозрюють, що рудоволоса серцеїдка крутить романи зі своїми колегами.

Чутки про роман Булітко з Дмитром Дікусаром

Акторка, яка здобула свою популярність завдяки грі на сцені “Дизель Шоу” декілька років тому брала участь в зйомках культового шоу “Танці з зірками”. Її партнером став Дмитро Дікусар, який, за спогадами Булітко, одразу її попередив: їм обов’язково припишуть роман.

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар
Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар

Втім, акторка не була проте, але на всі підозри відповіла, що між ними бути нічого не може. Хоча Дмитро Дікусар та Вікторія Булітко беззаперечно симпатичні одне одному, дівчина заперечує будь-який зв’язок, адже для цього вони обидва мають бути вільними.

Насправді симпатія один до одного присутня. Але якщо говорити про відносини «чоловік і жінка» не думаю, що між нами могло взагалі щось статися. У мене не вільне серце. А я – людина вірна

– заявила тоді Булітко.

Легендарне партнерство з Євгеном Сморигіним

Хоча артистам часто приписують романтичні стосунки, уявити їх разом в реальному житті доволі важко. Між Вікторією та Євгеном склався майже родинний зв’язок – вони неодноразово зізнавались, що дуже цінують одне одного і комфортно почуваються разом на сцені.

Вікторія Булітко і Євген Сморигін
Вікторія Булітко і Євген Сморигін

Більш того, Вікторія Булітко відчуває особливу професійну вдячність Євгену Сморигіну, адже він став основною причиною, чому артистка почала акторську діяльність на сцені “Дизель Шоу”. Коли продюсери шукали дівчину в команду, то саме Сморигін порадив акторку.

Булітко прокоментувала стосунки з Олександром Бережком

Актори разом знімаються у гумористичному серіалі “Вижити будь-якою ціною”. Там артисти зіграли закохану пару, а в Мережі з’явився знімок, на якому артистка тримає в руках новонароджену дитину, а Бережок її цілує. Саме це ввело в оману шанувальників.

Віка Булітко і Саша Бережок одружені, але тільки на сцені й у кадрі. А так у нас різні життя. У Сашка взагалі є дружина і двоє дітей. А я? А я – секретна інформація

– прокоментувала артистка стосунки із колегою.

Вікторія Булітко і Олександр Бережок
Вікторія Булітко і Олександр Бережок

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.