Тіна Кароль – українська наступниця Алли Пугачової: як Примадонна допомогла співачці побудувати кар’єру?

Тіну Кароль часто називають другою Примадонною та українською наступницею Алли Борисівни Пугачової. У нашому матеріалі читайте про історію їхнього знайомства

Українську співачку Тіну Кароль часто називають наступницею Алли Борисівни. В останні роки своєї творчої діяльності артистка влаштовує ефектні концерти з цікавими шоу, а також знімає кліпи, що гідні світового визнання. Поки одні вважають, що Тіну Кароль переоцінюють, інші заявляють, що їй потрібно дати більше простору для професійного розвитку. Тіна Кароль не зважає на коментарі недоброзичливців: артистка продовжує підкорювати все нові вершини завдяки підтримці своїх прихильників.

Вокальний конкурс “Нова Хвиля” в Юрмалі

2005 року в латвійському курортному місті Юрмала пройшов відомий вокальний конкурс “Нова Хвиля”. Тоді мало відома співачка з України Тіна Кароль дуже сподобалась російській аудиторії, тому артистка отримала фірмову статуетку пісенного змагання. Крім того, Тіна Кароль отримала пропозицію стати обличчям компанії.

Тоді Алла Борисівна також “роздавала” подарунки молодим виконавцям. Приз у розмірі 50 тисяч доларів отримала Тіна Кароль. Для юної та амбіційної співачки це стало буквально квитком у путівку великою сценою. Можливо, саме у той момент Тіна Кароль захопилась Примадонною і вирішила, що хоче бути схожою на популярну й легендарну артистку.

Тіна Кароль та Алла Пугачова
Тіна Кароль та Алла Пугачова

Чим схожі Алла Пугачова та Тіна Кароль?

Українська співачка Тіна Кароль сьогодні у багатьох асоціюється з потужною жіночою енергією, впевненістю та елегантністю. Проте, варто згадати початок її кар’єри – тоді артистка мала дещо дитячий та кумедний образ типової стереотипної білявки. А тепер згадайте образ молодої Алли Пугачової – у юності майбутня Примадонна не приховувала свого веселого характеру й показувала справжню себе.

Крім того, Тіна Кароль зуміла завоювати серця прихильників так само швидко, як це зробила Алла Борисівна. В української співачки велика кількість так званих фан-клубів – публіка постійно стежить за її життям та намагається порадувати артистку своїми презентами. Так само було і в найактивніші фази кар’єри Алли Пугачови. Майже у кожному місті Примадонна мала свій фан-клуб.

Пропонуємо переглянути відеоматеріал на нашому YouTube каналі, аби поглибитись в тему. З ролика ви дізнаєтесь чимало цікавого як про Аллу Пугачову, так і про Тіну Кароль.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.