У США один за одним зриваються концерти MARUV, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні

Колись відома в Україні співачка MARUV у свій час обрала жити й працювати в росії, а сьогодні, під час повномасштабної війни, артистка відповідає за помилки минулого

MARUV відома в Україні далеко не своїм “чудовим” вокалом і феєричними шоу – артистку добре знають з її скандального замовчування кровопролитної війни росії проти України. Один із найвідоміших фактів з життя MARUV – її перемога в Національному відборі на Євробачення. Проте, представляти Україну на пісенному конкурсі співачці не судилось, адже її кандидатуру дискваліфікували через проросійські погляди.

Для MARUV достатньо вагомою причиною повернутись в Україну не стала ні озброєна агресія на Сході України, ні повномасштабне вторгнення росії. Відтак після 24 лютого співачка адекватно не прокоментувала події, що відбуваються на її Батьківщині – вона опублікувала лише оманливий пост зі слабкими заявами.

У новому інтерв’ю для журналістки Анни Оліцької відомий одеський бізнесмен, а також організатор американських концертів українських зірок Ігор Голубчик прокоментував, чому запланований MARUV тур в США не відбувся. Крім того, промоутер розказав, чому він добровільно відмовляється від співпраці зі зрадницею.

Скріншот з інтерв'ю Анни Оліцької та Ігора Голубчика
Скріншот з інтерв’ю Анни Оліцької та Ігора Голубчика

Спочатку концерт звісно перенесли, адже почалась війна. У той момент ми не знали, як у майбутньому розгортатимуться події. Ми перенесли концерт на грудень, на цей грудень, що буде. Буквально через місяць після початку війни я побачив, що реакції артиста немає. Ми поспілкувались і домовились, що тур скасовується взагалі. Тура не буде – це точно

– відверто прокоментував у інтерв’ю одесит.

Окрім того, Ігор Голубчик заявив, що він концерти для MARUV точно організовувати не стане. Промоутер пояснив причину такого рішення – співпрацювати зі співачкою він не хоче зі своїх особистих міркувань. Журналістка Анна Оліцька у нього запитала, чи усвідомлює він, що через своє патріотичне рішення він втрачає левову частку основного прибутку. Ігор Голубчик зізнався, що він абсолютно усвідомлює всі наслідки такого рішення, але працювати з проросійськими артистами надалі він не планує.

Це може звучати пафосно, але ніякі гроші не вартують смерті дитини або навіть поранення дитини. Люди, певно, діляться на тих, хто вважає так само, і тих, хто “ну… якщо дуже багато грошей”… Коли мова йде про такі речі, ти не можеш бути десь посередині або у якійсь сірій зоні. Ніякі гроші цього не вартують

– підсумував одеський бізнесмен Ігор Голубчик.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.