Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин разом із Бузовою розважають росіян у круїзі: Танкович відреагував

Нещодавно стало відомо про те, що актори, відомі в Україні завдяки участі в гумористичному шоу від "Дизель Студіо", поїхали розважати росіян на круїзному лайнері. Дмитро Танкович прокоментував ситуацію

Сергій Писаренко та Євген Нікішин від самого початку повномасштабного вторгнення росії повідомляли про свою громадянську й політичну позицію. Артисти закликали припинити кровопролитну війну й оговтатись. Проте, пізніше стало відомо, що актори відправляться у круїз на російському лайнері й виступлять для присутніх із концертом.

Таке рішення артистів і їх поведінка викликала осуд зі сторони публіки, а тому всі чекали на офіційні коментарі представників “Дизель Студіо”. Нещодавно український журналіст Слава Дьомін провів інтерв’ю з актором “Дизель Шоу” Дмитром Танковичем, який поділився своєю думкою стосовно ситуації.

Перш за все, Дмитро Танкович повідомив, що Сергій Писаренко та Євген Нікішин уже не рахуються членами команди “Дизель Шоу”. Журналіст Слава Дьомін запитав, як Танкович ставить до цих акторів від “Дизель Студіо”, коли артист виправив ведучого і зазначив, що Писаренко та Нікішин були акторами команди.

Більш того, Дмитро Танкович зазначив, що художній керівник “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов близько двох тижнів тому зробив офіційну заяву стосовно того, що гумористи російського походження вже не є частиною їхньої команди. Відтак заява була зроблена одразу після того, як ЗМІ опублікували інформацію про виступи Нікішина та Писаренка в росії.

Офіційні афіші круїзного концерту
Офіційні афіші круїзного концерту

Танкович також відповів на запитання чому, на його думку, актори знову почали працювати в росії, не дивлячись на те, що з початку повномасштабного вторгнення активно підтримували Україну. За думкою артиста, це пояснити доволі просто – вони банально хотіли прогодувати родини.

Слава Дьомін спитав у Танковича, чи може він засуджувати Сергія Писаренка та Євгена Нікішина за їх рішення виступати в росії, адже вони – росіяни, і, за логікою, просто повернулись до себе додому далі жити й працювати.

На мою думку, зараз неможливо ділити людей – росіяни, українці… Зараз все дуже зрозуміло й просто, ти маєш обрати позицію – на чиєму ти боці. Тому, якщо вони вирішили поїхати в росію, прибрати всі пости про Україну, про війну, все, що вони казали, й повідомити “а ми зараз їдемо в круїз, і ніякої війни немає”, то я цього не розумію, на жаль. Тому, неважливо, хто вони – росіяни чи українці. Треба обрати свою позицію

– прокоментував Дмитро Танкович з “Дизель Шоу”.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.