Дружина Віталія Кличка озвучила причину розлучення з чоловіком після 25 років шлюбу: “Обмірковане рішення”

Нещодавно колишній чемпіон світу у суперважкій вазі та нинішній мер Києва Віталій Кличко оголосив про розлучення із дружиною після 25 років шлюбу. Незабаром цю заяву прокоментувала його дружина та назвала справжню причину розлучення.

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко дав інтерв’ю, в якому зізнався, що вони з дружиною Наталією вирішили розлучитися після 25 років шлюбу. Чоловік повідомив, що вже багато років у них із дружиною “різні інтереси та різне життя”, тому вони ухвалили таке рішення.

Через кілька днів після заяви Кличка його дружина Наталія вирішила прокоментувати слова чоловіка та написала пост у своєму Інстаграм-блозі. Жінка повідомила, що рішення розлучитися було обдуманим та обопільним. При цьому Наталя запевняє, що вони з Віталієм залишилися добрими друзями, і вона вдячна йому за всі ці 25 років.

Жінка не приховувала, що причиною розлучення стало те, що вони з чоловіком багато років жили в різних країнах.

За багато років життя у різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися.

– заявила дружина Кличка.

Також Наталя побажала вже своєму колишньому чоловікові всього найкращого.

Нагадаємо, Віталій та Наталія Кличко одружилися у 1996 році і були однією з найкрасивіших і здавалося ідеальних пар. Вони мали багато спільних інтересів, зокрема спорт. У 2000 році у подружжя народився первісток – син Єгор-Деніел, у 2002 році – дочка Єлизавета-Вікторія, а у 2005-му році – син Максим-Олександр.

Як виглядають дружина та діти Віталія Кличка
Як виглядають дружина та діти Віталія Кличка

З того часу, коли Віталій Кличко почав будувати в Україні політичну кар’єру, подружжя живе у різних країнах. Наталя Кличко багато років живе у Німеччині. Там вона має власний будинок. Раніше Наталя була спортсменкою та моделлю, а зараз позиціонує себе і як викладачку йоги та коуча з медитації.

З початку повномасштабної війни в Україні Наталія Кличко брала активну участь у допомозі постраждалим українцям. Жінка займалася збором пожертв для Фонду братів Кличків та допомагала біженцям з України.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.