У Європі один за одним зриваються концерти Ані Лорак, яка назвала себе найтитулованішою співачкою України

Нещодавно стало відомо, що Ані Лорак, яка мовчить про війну в Україні, планує гастрольний тур Європою. Співачка анонсувала виступи містами Німеччини та Чехії.

Кілька днів тому стало відомо, що Ані Лорак запланувала гастрольний тур містами Німеччини та Чехії. На сайті Kontramarka, на якому продаються квитки на концерт Лорак, була зроблена цікава заява про неї. Так, артистка в анонсі до виступів згадала, що вона українка і назвала себе найтитулованішою співачкою України. Також Лорак згадала, що колись отримала звання Народної артистки України.

Ані Лорак назвала себе найтитулованішою співачкою України

Після появи такого промовистого оголошення про концерт Лорак у Європі українці збунтувалися. У Мережі почали активно обговорювати, що Лорак заради грошей “швидко перевзулась”, а українці, які живуть за кордоном, почали заявляти, що робитимуть все від себе можливе, щоб зірвати концерти проросійської співачки.

Організатори концертів Лорак у Празі почули обурення українців та почали один за одним скасовувати виступи артистки у Чехії. Зокрема, на це вплинула ініціативна група української діаспори, яка написала офіційного листа щодо недоцільності виступу Лорак у Чехії празьким організаторам. Компанія Forum Karlin дала відповідь на лист у чаті Інстаграму та повідомила, що концерти Лорак у Празі скасовані та афіш більше немає.

У Європі один за одним зриваються концерти Ані Лорак назвала себе найтитулованішою співачкою України

У Німеччині концерти поки що не скасували, проте ймовірність того, що вони відбудуться невелика. Українці та німецькі активісти, які проживають у Німеччині, вже готують акції протесту проти концертів Ані Лорак.

Нагадаємо, Ані Лорак – народилася, виросла та побудувала музичну кар’єру в Україні. З 2014 року співачка живе та працює у Росії. З початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак зникла з інформаційного простору. Вона прийняла рішення відмовчуватися таким чином, підтримавши злочинні дії російської армії та геноцид українців.

До речі, концертний тур Росією, який Лорак запланувала ще 2021 року, теж було скасовано.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.