Лорак перервала мовчання в Мережі: гнів коментаторів уже не зупинити – краще б зрадниця мовчала й далі

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну зрадниця Ані Лорак продовжує працювати у ворожій країні та мовчати про злочинні дії, які росіяни творять у її рідній країні. Нещодавно зірка перервала мовчання

Ані Лорак – співачка українського походження, яка набула популярності саме в Україні. Однак, у якийсь момент зірка віддала перевагу продовженню кар’єри в росії. Поштовхом повернутися додому та обірвати усі зв’язки з росіянами для Ані Лорак не стала ані озброєна агресія росії на Сході України, ані повномасштабна війна.

Після початку вторгнення росії на територію України в лютому поточного року співачка видалила свої сторінки в соціальних мережах, щоб уникнути хейту та агресії у свій бік за мовчазну позицію. Однак, протрималася зірка недовго – так, нещодавно Ані Лорак відновила облікові записи. Для чого? Щоб поділитися з публікою практично безглуздим постом.

Майже через сім місяців війни Ані Лорак відзначилася в Мережі зі зверненням, яке ледве несе смислове навантаження. Схоже, що таку публікацію зірка вирішила “запостити” в Інстаграм після того, як у Європі почали скасовувати її концерти. Нагадаємо, що виступи Лорак зривають за її мовчання.

На даний момент знаменита співачка живе в росії, а тому боїться втратити будинок та заробіток. Схоже, що репутацію зірка втратити не боїться, а от совість Лорак давно вже десь посіяла. Саме тому вона донедавна абсолютно ніяк не висловлювалася про злочини кремля на українських землях. Проте, як бачимо за останньою публікацією Ані Лорак, краще би співачка й далі мовчала…

Я заплющую очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце сповнене любов’ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена – моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям із вами. Я співаю, поки мої пісні торкаються вашої душі

– написала на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Ані Лорак.

Ані Лорак поділилася публікацією з неоднозначним підписом
Ані Лорак поділилася публікацією з неоднозначним підписом

Зазначимо, що під цією публікацією співачка закрила коментарі, проте забула провернути ту саму хитрість у Фейсбуці. Там коментатори написали Кароліні “пару лагідних” і м’яко натякнули на те, що в її слова більше ніхто не вірить.

Нещодавно українська телеведуча Маша Єфросиніна припустила, що тепер у російському шоу-бізнесі модно ділитися своєю політичною позицією. Саме цій модній тенденції і наслідує зрадниця Лорак.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.