Камалія розповіла, як познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком-мільярдером: “Чоловіків було багато, я одна”

Українська співачка Камалія вже 19 років заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Сьогодні артистка поділилася романтичною історією їхнього знайомства

Камалія та її чоловік пакистанський мільярдер є однією із найпопулярніших пар в українському шоу-бізнесі. До коханих прикуто тисячі поглядів, а їхні доньки викликають розчулення навіть у найменш чутливих шанувальників. Нещодавно українська співачка поділилася історією знайомства зі своїм нареченим.

Так, за визнанням Камалії, вона зустріла свою долю завдяки творчій діяльності. Товариш співачки запросив її виступити на одному заході, де був присутній Мохаммад Захур. В інтерв’ю для Rostyslove Production артистка зізналася, що перед тим, як зустріла свого майбутнього чоловіка, у її житті був досить важкий період. Камалія тоді саме розлучилася з колишнім коханим.

Її добрий друг, який, як виявилося пізніше, товаришує і з Мохаммадом, запропонував їй відвідати захід. Товариш вважав, що таке проведення часу допоможе артистці відволіктися. Однак, дружня витівка мала набагато кращий результат – Камалія знайшла дружина і споріднену душу.

За словами співачки, зустріч мала неформальний характер, проте на заході гості попросили її заспівати. Спочатку їй стало некомфортно, адже всі присутні були чоловіками – Камалія виявилася однією жінкою у великій компанії.

Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром
Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром

Крім того, за визнанням артистки, найбільше уваги вона звернула саме на свого майбутнього чоловіка. Камалія згадала, що він викликав у неї теплі почуття і для неї виділявся з усього натовпу. Співачка розповіла, що вона відчула, ніби від нього походить яскраве світло. Раніше вона такого ніколи не відчувала, а тому почала швидко закохуватися у загадкового незнайомця.

Їх було багато і всі заможні, всі бізнесмени. Захур був найяскравіший

– поділилася спогадами про свого чоловіка українська співачка Камалія.

Між першою та другою зустріччю майбутніх коханих минуло лише чотири дні. Захід, який організували у фешенебельному столичному закладі, пройшов 15 липня, а вже 19 числа Мохаммад Захур запросив Камалію пообідати разом із ним.

Тоді й розпочався роман співачки із пакистанським мільярдером.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".