Краде шкарпетки та попереджає про ракети: у пса-сапера Патрона з’явилася симпатична конкурентка (ВІДЕО)

Пес-сапер Патрон з Чернігівщини встиг завоювати серця мільйона українців. Відтак нещодавно стало відомо, що у джека-рассела-тер'єра з'явилась конкурентка

Пес-сапер Патрон з Чернігівщини здобув шалену популярність під час повномасштабної війни. Собака швидко припав багатьом українцям до душі й завоював любов і повагу. Службовий пес займається розмінуванням територій, чим активно рятує людей. Проте, нещодавно з’явилась новина про те, що у милого й мужнього песика з’явилась симпатична конкурентка. Про це стало відомо з сюжету “1+1”.

Собака породи бігль привернула увагу військових – не лише тим, що вона полюбляє красти шкарпетки, але й бездоганним нюхом і чуттям. Відтак собачка змогла швидко показати, що має величезний потенціал, який варто розвивати.

Вже віддану помічницю військових з Рівненщини звати Лорі й вона дуже швидко полюбилась членам територіальної оборони прикордонної області. 104 бригада тероборони вже вважає Лорі своїм талісманом, адже у важкі й безсонні ночі вона не лише підтримує кожного, але і попереджає про можливу небезпеку. Раніше бігль Лорі була домашньою собакою, але виявилось, що її призвання – віддана служба.

До бригади пес потрапив разом зі своїм хазяїном. Зараз Лорі показує себе з якомога найкращої сторони – вона завжди вчасно попереджає військових про небезпеку ракетного обстрілу, допомагає боронити кордон з Білоруссю й завжди готова захистити членів бригади, які вже стали для Лорі рідними.

Проте, дівчинка має примхливий характер. Зараз із нею займається професіональний військовий кінолог з позивним “Хата”. Чоловік розповідає, що Лорі дуже швидко зацікавила його, адже майже миттєво розкрила свій великий потенціал. Хоча “Хата” заявляє, що Лорі можна назвати бешкетницею, вона дуже старанна. Зараз кінолог займається вихованням дисципліни. А ось про ракетну небезпеку Лорі навчилась попереджати самостійно – на рівні інтуїції й інстинктів.

Бійці з 104 бригади територіальної оборони Рівненської області називають Лорі не просто бойовою подругою, але і штатним психологом. Собака допомагає людям проживати важкі дні, заспокоює і веселить у найважчі моменти. Проте, військові зізнаються, у вільний час бігль Лорі полюбляє бешкетувати – пес часто намагається поцупити шкарпетки та печиво. Але, бійці діляться одкровенням – сварити її аж ніяк не можуть, адже сильно люблять собаку.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.