“Вже готуюся до вступу”: донька-красуня Меладзе зізналась, де наразі живе і чим займається під час війни

Донька Костянтина Меладзе взяла участь в новому сезоні популярного вокального змагання "Голос країни". Дівчина розповіла, де проживає під час війни та чим займається у вільний час

Нещодавно на телеекрани українців повернувся улюблений проєкт, присвячений вокалу. Шанувальники з нетерпінням чекали на легендарну прем’єру. Новий сезон приємно вразив публіку, й відтепер кожного тижня на телеканалі “ТЕТ” будуть транслюватись нові випуски.

Так, у цю неділю українці змогли продивитись першу серію чергового сезону “Голосу країни”. У вокальному змаганні приймала участь підросла донька Костянтина Меладзе Лія – популярного композитора й українського продюсера. Дівчинка була відверта з глядачами й зізналась, чим насправді вона зараз займається і де проживає під час повномасштабної війни в Україні.

Меладзе молодша зізналась: вона нічим не відрізняється від багатьох інших українців, адже їй довелось покинути рідну країну, аби врятуватись від війни. Зараз Лія тимчасово проживає за кордоном, проте дівчина щиро вірить й сподівається на те, що зовсім скоро матиме змогу повернутись до рідного міста й продовжити своє звичне життя. Зіркова дочка вже мріє про той день, коли зможе приїздити до України й почати допомагати відбудовувати Батьківщину.

Лія Меладзе виступила у першому випуску нового сезону відомого українського вокального телепроєкту
Лія Меладзе виступила у першому випуску нового сезону відомого українського вокального телепроєкту

Лія Меладзе також зізналась, що без діла вона за кордоном не сидить. Дівчина завершила навчання у школі й цього року стала випускницею, а тому зараз, попри всі труднощі й життєві випробовування, вона налаштована отримати вищу освіту. Донька композитора й продюсера Меладзе поділилась розповіддю про те, що за кордоном вона займається підготовкою до вступу у вищий навчальний заклад, проте не втрачає надії якомога швидше повернутись у рідний дім.

На жаль, як і багатьом українцям, мені довелося виїхати з країни, я вже готуюся до вступу в іноземний вуз. Я сподіваюся і віру, що скоро зможу повернутися додому. Я вірю в наші ЗСУ, я вірю в те, що наша перемога не за горами, що скоро ми всі працюватимемо вдома і робитимемо все для того, щоб Україна розквітла

– прокоментувала у першому випуску останнього сезону телепроєкту “Голос країни” Лія.

Зазначимо, що публіку приємно вразила поява дівчинки на телеекранах. Донька Меладзе дуже подорослішала й стала неймовірно красивою і талановитою дівчиною. Глядачі відмітили старання доньки Костянтина Меладзе, а юна вокалістка встигла зібрати свою фан-базу.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.