Як українські зірки відреагували на скандальну заяву Маска: Дантес продає Теслу, а Притула знову збирає гроші

Вчора відомий мільярдер Ілон Маск зганьбився на всю Мережу, а сьогодні українські зірки відповіли на закид підприємця. Ми відібрали найдотепніші реакції представників шоу-бізнесу

Учора відомий підприємець, інвестор та мільярдер Ілон Маск обурив Мережу недалекоглядними порадами стосовно того, як Україні варто провадити міжнародну політику та як правильно вести війну. Так, за словами Маска варто визнати окупований півострів російським, а на анексованих територіях повторно влаштувати референдуми, але під контролем ООН.

Така пропозиція не сподобалась багатьом українцям, а акції Маска миттєво впали. Відповісти на пропозиції по “досягненню миру з росією” поспішили й українські зірки.

Сергій Притула відкрив збір на підручники з історії

Відомий український телеведучий, який під час повномасштабної війни здобув популярність завдяки своїй волонтерській діяльності зробив те, що вміє найкраще: оголосив про відкриття чергового збору. Сергій Притула запропонував українцям долучитись до купівлі підручнику з історії для Ілона Маска, а залишок виручених коштів відправити на потреби армії.

Ілоне, чоловіче. Здається, ви пропустили багато уроків історії, зосередившись на космосі та електромобілях

– написав у своєму Твіттері Притула.

Менш ніж за пів години українцям вдалось зібрати мільйон гривень або ж 25 тисяч доларів.

Ілон Маск серйозно зганьбився перед українцями
Ілон Маск серйозно зганьбився перед українцями

Володимир Дантес заявив, що більше не їздитиме на Теслі

Український співак обурився не менше свого зіркового колеги Сергія Притули. Володимир Дантес заявив, що у відповідь на закиди Ілона Маска він відмовляється продовжувати користуватись своєю Теслою. Співак написав у Твіттері, що продає автомобіль, а всіх потенційних покупців закликав писати йому особисто в дірект.

Достеменно невідомо, чи справді Дантес вирішив відмовитись від комфортної й сучасної машини, втім таким чином знаменитість вдало і з гумором продемонстрував свою незгоду із заявами Ілона Маска.

Катерина Осадча професійно поставила Ілону Маску діагноз

Українська телеведуча вирішила ненадовго стати кваліфікованим лікарем-психіатром, аби діагностувати у Ілона Маска роздвоєння особистості та біполярний розлад. Катерина Осадча здивувалась різкій зміні думки, адже зовсім нещодавно мільярдер продемонстрував підтримку України, а тепер почав “роздавати” безглузді поради.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.