Мама Тіни Кароль відсвяткувала день народження: як виглядає 62-річна жінка і чому вона не спілкується з дочкою

Тіна Кароль – відома українська співачка, про яку її прихильники знають майже все. Однак про батьків артистки відомо дуже мало. Ймовірно, це через те, що Тіна з ними майже не спілкується.

Тіна Кароль із тих знаменитостей, які люблять багато говорити про своє творче життя і приховувати особисте. Про свого сина Веніаміна, та чоловіка Євгена Огіра, якого вона втратила через хворобу, жінка хоча б інколи, але розповідає. А от про своїх батьків та рідного брата Тіна нічого не розповідає ні в соціальних мережах, ні в інтерв’ю журналістам.

Річ у тім, що популярна співачка майже не спілкується із ріднею. Чому так трапилось і що стало причиною, читайте далі в матеріалі.

Тіна Кароль народилась у сім’ї інженерів в Магаданській області, росія. Коли Тіні було 7 років вона разом із сім’єю переїхала на Батьківщину матері – Івано-Франківськ. На Західній Україні майбутня співачка прожила все своє дитинство та юність, а після закінчення школи переїхала до Києва.

Коли Тіна стала популярною та заможною, вона допомогла своїм батькам переїхати із Західної України до Києва. Однак, той факт, що вони стали ближчими один до одного фізично, не зблизив їх духовно.

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядає мама та брат Тіни Кароль

В одному з інтерв’ю Тіна Кароль зізналась, що бачиться із батьками не більше ніж 3 рази рік. Причиною для зустрічі є Різдво, Пасха та день народження мами.

За словами співачки, вона не сварилась із батьками, просто у них різні погляди на життя та зовсім мало спільного.

Варто відзначити, що зі своїм рідним братом Тіна має більш теплі стосунки. Брата співачки звати Станіслав і він на 4 роки старший за артистку. Чоловік проживає в Києві та має власну адвокатську контору. Станіслав одружений та має доньку на ім’я Веста. Цікаво, що дружиною брата Тіни Кароль є рідна сестра української акторки Ірми Вітовської. Жінку звати Наталія, вона працює адвокатом разом зі своїм чоловіком.

Брат Тины Кароль Станислав Либерман и его супруга Наталья (сестра Ирмы Витовской)
Як виглядає брат та невістка Тіни Кароль

Тіна Кароль часто приїжджає в гості до брата та навідує маленьку племінницю.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.