Найкрасивіші і успішні: знаменитості-українки, які рулять в російському шоу-бізі: Лорак, Лобода та інші

Як пожартував один раз Максим Галкін, майже весь російський шоу-біз - це вихідці з України, кілька татар, три єврея, два росіянина і один болгарин.

Жарти жартами, а так і є. Кожна друга популярна в Росії зірка – українка, причому, більшість з них вважаються себе і українськими зірками теж. У десятці їх 7 або навіть 8.

А українська публіка стежить за їх творчістю і, за рідкісним винятком, не засуджує вибір артистів жити і виступати в недружньої тепер Росії. Так хто ж з наших талантів зараз рулить на російській сцені, очолює хіт-паради і активно відбирає премії від скривджених російських зірок.

Ані Лорак

Ані Лорак

42-річна співачка зараз очолює всілякі рейтинги, обігнавши навіть російську улюбленицю Поліну Гагаріну. Вона випускає гучні хіти один за іншим, знімає барвисті відеокліпи і радує шанувальників не просто концертами, а грандіозними шоу світового рівня.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва

Практично вся колишня ВІА Гра слідом за Костянтином Меладзе перебралася до Москви (в Україні залишились Альона Вінницька та Надія Мейхер, а Еріка Герцег тепер працює в Казахстані). Вірі Брежнєвій вдалося навіть більше – вона вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Але з батьківщиною стосунки не перериває, часто приїжджає і співпрацює з українськими артистами.

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Теж колишня віагрянка Лобода в Москву перебралася ще до конфлікту – вона вважала, що там аудиторія і можливості більше. Тепер вона входить в кращу п’ятірку, а за гонорарами – найдорожча зірка: дорожче Кіркорова і Баскова, більше за виступи бере тільки Алла Пугачова і група “Ленінград”.

Анна Седокова

Анна Седокова

Теж вихованка Меладзе Анна Седокова бере не стільки вокальними талантами, як розкішними формами, відсутністю сорому і своїми нескінченними любовними пригодами. І дійсно, хоч одну її пісню мало хто згадає, але її чергового чоловіка знають усі.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій

56-річна співачка виїхала в Росію в 2014 році, супроводжуючи свою втечу з чоловіком гучними заявами. Зараз вона говорить, що її змусили виїхати. У перший час там кар’єра не складалася, але потім колишні друзі Басков і Кіркоров знову витягли її на велику сцену. Тепер Повалій бере участь у всіх знакових концертах і навіть виступає на кремлівської сцені.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко у фільмі

Колишня одеситка Регіна Тодоренко спочатку з приходом слави позиціонувала себе як російсько-українська ведуча. Після “Орла і решки” вона спочатку злетіла, потім необережного висловлювання впала на дно, але знайшла сили перебороти всі негаразди. Тепер у неї авторське шоу, вона виграла бронзу в “Льодовиковий період” і знімається в кіно.

Анна Дзюба

Анна Дзюба

Ця красуня знайома багатьом як солістка мега-популярного в Росії дуету Artik & Asti. Пальців рук не вистачить, щоб перерахувати випущені ними суперхіти. У 2020 році Анна вийшла заміж за багатого російського бізнесмена і повертатися на батьківщину не збирається.

Наташа Корольова

Наташа Корольова

Співачка вже багато років живе в Росії, але зв’язку з батьківщиною, де у неї живуть мама і сестра, не перериває. 2020 рік для Королевою видався дуже складний через зраду чоловіка, але жінка пробачила його і хоче почати життя спочатку.

Тетяна Навка

Тетяна Навка

Мало хто знає, що відома фігуристка, за плечима якої перемога на Олімпійських іграх в Турині (2006), десятки виграних чемпіонатів Росії, Європи і світу, а ще дружина прес-секретаря президента РФ – родом з Дніпропетровська, де і до цього дня живе її сестра. У Росію вона перебралася в 1988 році, щоб займатися у відомого тренера Наталії Дубової.

Йолка

Співачка Йолка

Одна з найбільш етапажних співачок Ялинка (Єлизавета Іванців) родом з міста Ужгорода. У Москву потрапила в студентські роки з командою КВН до Маслякова, там її помітив відомий продюсер і зробив з неї зірку. Щороку Ялинка приїжджає в рідне місто на кілька днів.

Є ще цілий ряд досить популярних співачок, які народилися і виросли в Україні:

Лоліта Мілявська родом з містечка Мукачеве на Закарпатті. Анастасія Стоцька народилася в Києві. Анжеліка Варум родом зі Львова.