Косить під Лободу. Ані Лорак опублікувала нові фото

Співачка Ані Лорак оприлюднила нові знімки, де вона позує в халаті. Чому фото викликало неоднозначну реакцію фанатів, читайте в нашому матеріалі.

Нове фото на своїй сторінці в Instagram опублікувала популярна співачка Ані Лорак. Навіть під час карантину виконавиця не перестає радувати своїх фанатів цікавими знімками.

Нещодавно на її акаунті з’явилися фото, де вона позує у весільній сукні. Тоді шанувальники артистки підозрювали, що співачка збирається заміж вдруге.

Новий пост Ані Лорак

Остання публікація поп-діви теж викликала неоднозначну реакцію в соціальних мережах. Співачка зробила фото, де вона у ванній перед дзеркалом поправляє волосся. Співачка замість звичного гламурного образу вибрала домашній халат.

«Наш Світ – це дзеркало наших думок», – так зірка підписала фото.

 

Шанувальники залишали позитивні відгуки про знімки, а деякі знайшли схожість зі Світланою Лободою.

«Красуня! Ваша фотографія з ранку піднімає настрій на весь день! Гарного дня, Кароліш»,« Ви Богиня! »,« Неймовірно красиво»,« Улюблена діва»,« Напевно, ваші близькі вас так не люблять, як я вас люблю і захоплююся вами»,« Життя моя! обожнюю тебе».

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.