Продюсер Шаталін і няня Віка. Що насправді пов’язувало артистів?

Головні актори серіалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов і Анастасія Заворотнюк романтичні відносини з екрану перенесли в реальне життя, але їх службовий роман тривав недовго.

Любов між артистами спалахнула на знімальному майданчику популярного ситкому “Моя прекрасна няня”. Сергію та Анастасії дісталися головні ролі – продюсера Шаталіна і няні Віки. Шість сезонів телеглядачі спостерігали, як розвиваються стосунки між начальником і його підлеглою.

Моя прекрасна няня

У реальному житті актори переживали ті ж почуття, правда, спершу ретельно приховували свій зв’язок. Для видимості навіть подавали в суд на деякі медіа, які дозволяли собі обговорювати артистів.

Додавав інтриги і факт, що Жигунов на той час був одружений на своїй колезі Вірі Новіковій, яку свого часу відбив у чоловіка. Вони познайомилися під час роботи над фільмом “Шанс”. Віра була заміжня і з дитиною. Артистка зізналася Сергію, що нещаслива у шлюбі і готова розлучитися.

Жигунов з дружиною

Тоді Сергій вирішив діяти: він писав вірші, співав пісні під вікном і зривав з клумби квіти. Старання юнака не залишилися непоміченими: Віра таки пішла від чоловіка. Сергій налагодив відносини з її донькою Настею, а незабаром у подружжя народилася спільна дитина.

Однак після появи Заворотнюк Сергій приймає рішення піти з сім’ї. Після розлучення Анастасія та Сергій з’являються на людях разом і не соромляться відкрито говорити про свої стосунки.

У той же час Сергій пробує себе, як продюсер. Один з його проектів – “Код Апокаліпсису ” – провалився. До речі, на головну роль він запросив Настю. Після – вони разом брали участь в шоу “Льодовиковий період”, де Заворотнюк захопилася своїм партнером – фігуристом Петром Чернишовим. Жигунов через травму опинився в лікарні.

Заворотнюк і Чернишов

Саме цей інцидент став своєрідним фіналом в стосунках пари. Адже за Сергієм тоді доглядала не Анастасія, а його екс-дружина Віра.

Новікова пробачила Жигунову зраду і подружжя знову зійшлося. Пара зізнається, що пауза у відносинах пішла їм на користь. Вони зрозуміли, що не можуть жити один без одного, а їх другий медовий місяць виявився ще яскравішим, ніж перший.

Cергей Жигунов і Віра Новікова

Заворотнюк теж вийшла заміж. І після таких перипетій відносини няньки і продюсера стали вважати піар-ходом.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?