Позаздрила б навіть Каменських. Доросла дочка Потапа публікує привабливі знімки

Пасербиця Потапа веде активне життя в соціальних мережах. Серед фотографій на її акаунті в Instagram є запальні знімки в купальнику.

Наталія Горова – пасербиця відомого виконавця і продюсера Потапа. Її мама Ірина – перша дружина Олексія Потапенка. Зараз він в шлюбі з Настею Каменських. Незважаючи на те, що Наташа не є рідною донькою Потапу, у них склалися теплі і дружні стосунки.

Днями Горова-молодша опублікувала нове Instagram-stories, на якому вона зображена в сірому стильному купальнику. Фото зроблено під час відвідування сауни. До слова, купальний костюм вдало підкреслює ефектну фігуру зоряної дочки.

Дочка Потапа

Це не перше схоже фото на сторінці Наталії. В її стрічці можна побачити й інші публікації в купальнику. Підписники, коментуючи пости, часто порівнюють її з нинішньою дружиною вітчима Настею Каменських. Деякі навіть пишуть, що співачка значно поступається падчерці Олексія.

Дочка Потапа дивує гарячими фото

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.