Галкін та популярна російська блогерка висміяли діяльність церкви

Гуморист Максим Галкін та відома російська блогерка Анастасія Івлєєва провели спільну онлайн-трансляцію в Instagram. В прямому ефірі вони розкритикували дії влади та Російської православної церкви щодо боротьби з коронавірусом.

Головною темою обговорення став коронавірус, зокрема методи, якими послуговується православна церква у боротьбі із його поширенням. Нагадаємо, що напередодні з вертольота митрополити освячували Росію, а пізніше організували хресний хід задля зупинення пандемії.

“Як я ставлюся до того, що у нас країну освячують з вертольота? Я думаю, що це продуктивна історія. Адже це більший радіус дії, більше покриття. Але мене ось здивував хресний хід, на якому було досить багато народу для боротьби з коронавірусом”, – іронічно зазначив Максим.

Водночас Івлєєва додала, що інформацією щодо хресної ходи вона не володіє, а ось про освячення з висоти пташиного польоту чула.

Крім того, зірки також під час ефіру обговорили питання цензури у Росії. Вони зазначили, що є багато речей, за публічне обговорення яких можна потрапити за ґрати.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.